Ο Αλέξανδρος Ράπτης στον ΠΑΟΚ

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του βόλεϊ, τον Αλέξανδρο Ράπτη, απέκτησε ο ΠΑΟΚ.

Ο Αλέξανδρος Ράπτης στον ΠΑΟΚ

Ο 22 χρονος (1.98) διεθνής ακραίος από την Πάτρα, με την αλματώδη εξέλιξη την τελευταία τετραετία στον Παναθηναϊκό ( με τους «πράσινους» κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, δύο Λιγκ Kαπ, ενώ το 2020 αναδείχτηκε ΜVP του πρωταθλήματος), συμφώνησε με την διοίκηση του δικεφάλου και πλέον ανεβαίνει Θεσσαλονίκη για νέους τίτλους και διακρίσεις.

H ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ «Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Αλέξανδρο Ράπτη, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.Γεννημένος στις 16/02/2000, ο Αλέξανδρος Ράπτης αγωνίζεται ως ακραίος και έχει ύψος 198cm. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα τη σεζόν 2016-17 από την Ολύμπια Πάτρας, στην οποία έμεινε και την σεζόν 2017-18.Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Παναθηναϊκός (2018-19), στον οποίο έμεινε μέχρι και την περασμένη σεζόν.

Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια αγωνίστηκε τόσο ως ακραίος, όσο και ως διαγώνιος, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του «νταμπλ» την περίοδο 2019-20. Κομβική ήταν και η περσινή παρουσία του στον Παναθηναϊκό, βοηθώντας σημαντικά τόσο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, όσο και σε αυτή του League Cup.Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα ανδρών της χώρας μας.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Αλέξανδρος Ράπτης, δήλωσε:«Είναι μεγάλη μου χαρά που είμαι μέλος του ΠΑΟΚ, μίας μεγάλης ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση, και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι μαζί να καταφέρουμε να φτάσουμε όλους τους στόχους μας. Προσωπικά είμαι έτοιμος να δώσω το 100% για να το πετύχουμε αυτό!». Καλώς ήρθες Αλέξανδρε!»

ΠΑΟΚ

Διαγώνιοι: Μπας Βαν ντε Ντρις(Βέλγιο), Μπούτος Aλέξανδρος

Aκραίοι: Αλέξανδρος Ράπτης, Χάις Γιόρνα(Ολλανδία), Σωτήρης Σωτηρίου, Μούχλιας Βασίλης

Κεντρικοί: Τάσος Γάτσης, Θόδωρος Βουλκίδης, Κόστα (Βραζιλία), Τακουρίδης Γιάννης

Λίμπερο: Μένιος Κοκκινάκης, Μιχελάκης Γιώργος

Πασαδόροι: Μπρετ Ουόλς (Καναδάς), Ηλίας Θεοδόσης

Προπονητής: Γιόσκο Μιλενκόσκι (Bόρεια Μακεδονία)