Ο Καζάζης πάει με τον Κριστιάν Φρομ στον Φοίνικα Σύρου

Η ΟΝΕΧ επιστρέφει στον Φοίνικα και η πρόσληψη του Δημήτρη Καζάζη σηματοδοτήσει και την επιστροφή του Κριστιάν Φρομ στη  Volley League.

Ο Καζάζης πάει με τον Κριστιάν Φρομ στον Φοίνικα Σύρου

Η ΟΝΕΧ επιστρέφει δυναμικά στον Φοίνικα Σύρου με την παραμονή των Ιερεζουέλο, Τζούριτς, Μιχάλοβιτς, Γαλιώτου, Παπαδόπουλου, Κωνσταντινίδη και την πρόσληψη του Δημήτρη Καζάζη.

O Δημήτρης Καζάζης έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό (2013, 2014, 2021), δυο Λιγκ Καπ (2013, 2015) και δυο Κύπελλα (2013, 2014).

Η πρόσληψη του Δημήτρη Καζάζη ανοίγει τον δρόμο και για τον Κριστιάν Φρομ και ο Γερμανός θα πάει μαζί του στη Σύρο, αφού ο Θεσσαλονικιός τεχνικός τον ζητούσε σε κάθε μεταγραφική περίοδο για τον Ολυμπιακό. Είναι ο άνθρωπος του.

O Kριστιάν Φρομ με πλούσια καριέρα στην Γερμανία, τη Γαλλία, την Τουρκία και την Πολωνία έπαιξε στον Ολυμπιακό μετά στις Κάννες και πέρυσι στην Βίμπο Βαλέντια και στην Αλ Αραμπί της Ντόχα. Ο θηριώδης Γερμανός (32, 2.04) θα υψώσουν μπλοκ στο φιλέ μαζί με Ιερεζουέλο, Τζούριτς, Μιχάλοβιτς, Παπαλεξίου και ο Φοίνικας αναζητά και έναν σπουδαίο ξένο υποδοχέα για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Την περίοδο 2020-21 αναδείχθηκε κορυφαίος σέρβερ και επιθετικός στο ελληνικό πρωτάθλημα.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ

Διαγώνιοι: Πέτερ Μιχάλοβιτς(Σλοβακία)

Aκραίοι: Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Κριστιάν Φρομ(Γερμανία)

Κεντρικοί: Μίταρ Τζούριτς, Γιώργος Παπαλεξίου

Λίμπερο: Δημήτρης Κωνστατινίδης

Πασαδόροι: Αγκίρε Ιερεζουέλο (Κούβα), Μάρκος Γαλιώτος

Προπονητής: Δημήτρης Καζάζης