Ο Μιγαήλοβιτς θέλει Ελλάδα και ΠΑΟΚ - Ο Τζάκσον στη Σκύδρα

Ο Νίκολα Μιγαήλοβιτς αν και έχει σπουδαία πρόταση από αραβικά πρωταθλήματα, θέλει να μείνει στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ. Κι άλλος Κουβανός, ο ακραίος Τζάκσον στη Σκύδρα.

Ο Μιγαήλοβιτς θέλει Ελλάδα και ΠΑΟΚ - Ο Τζάκσον στη Σκύδρα

Ο Νίκολα Μιγαήλοβιτς ένας από τους κορυφαίους ακραίους της Volleylegaue, δεν χωρούσε στον σχεδιασμό του Ολυμπιακού και έχει στα χέρια του μεγάλη πρόταση από τα αραβικά πρωταθλήματα.

Ο Σέρβος διεθνής όμως θέλει να μείνει στην Ελλάδα, κοντά στην αγαπημένη του Αθηνά Παπαφωτίου που παίζει στον Παναθηναϊκό, γι' αυτό και συζητά με τον ΠΑΟΚ που ψάχνει τον αντικαταστάτη του Κουκλίνσκι και του Μπαρνς.

Ο ΠΑΟΚ αν αποκτήσει τον Μιγαήλοβιτς κλείνει το ρόστερ του, αφού έχει και τον Ηλία Θεοδόση, που ήταν πασαδόρος στον Φοίνικα Σύρου και θα κάνει δίδυμο με τον Καναδό Ουόλς.

ΠΑΟΚ

Διαγώνιοι: Μπας Βαν ντε Ντρις (Βέλγιο), Μπούτος Aλέξανδρος

Aκραίοι: Αλέξανδρος Ράπτης, Νίκολα Μιγαήλοβιτς (Σερβία), Σωτήρης Σωτηρίου

Κεντρικοί: Τάσος Γάτσης, Θόδωρος Βουλκίδης, Κόστα (Βραζιλία)

Λίμπερο: Μένιος Κοκκινάκης, Μιχελάκης Γιώργος

Πασαδόροι: Μπρετ Ουόλς (Καναδάς), Ηλίας Θεοδόσης

Προπονητής: Γιόσκο Μιλενκόσκι

Ο Αριστοτέλης Σκύδρας κινείται σε ρυθμούς λάτιν, αφού έβαλε στο ρόστερ του και τρίτο παίκτη από το νησί της Καραϊβικής, τον νεαρό Τζάκσον (νο 18 στη φωτό) που έπαιζε στην Δερύνεια, του Γιάννη Μέλκα. Και ο Τόρες έπαιζε στην Αναγέννηση. Ο Τζάκσον (25,1.95) είναι ταλαντούχος διεθνής Κουβανός που πήγε στην Κύπρο με συστάσεις του Χιλμπέρτο Χερέρα.

Στη Σκύδρα είναι αισιόδοξοι ότι θα παίξουν στο γήπεδο τους αφού έχουν στα χέρια τους μελέτη για την ανύψωση τη οροφής κατά ένα μέτρο, ενώ θα τοποθετηθεί παρκέ και πρόσθετη εξέδρα πίσω από το σερβίς.

AΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ

Πασαδόροι: Κώστας Προύσαλης

Κεντρικοί: Ρόχας Σαντοβάλ (Κούβα), Παρασκευάς Τσέλιος, Γκλαστόουν (Βραζιλία)

Ακραίοι: Μιχάλης Σαρικείσογλου, Λάζαρο Τόρες (Κούβα), Τζάκσον (Κούβα)

Διαγώνιοι:

Λίμπερο: Σωτήρης Συναδινός, Σπύρος Βελούδης

Προπονητής: Παναγιώτης Σδραυκάκης