ΠΑΟΚ με Μιλενκόσκι, Κόστα και Βαν ντεν Ντρις - Στην Τουρκία ο Πέριτς

Την υπογραφή του Μιλενκόσκι περιμένουν στον ΠΑΟΚ για να ανακοινώσουν τη λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Καλμαζίδη. Στο στόχαστρο Κόστα και Βαν ντεν Ντρις. Στην Τουρκία και στη Φενέρ Μπαχτσέ θα συνεχίσει ο Πάβλε Πέριτς.

 ΠΑΟΚ με Μιλενκόσκι, Κόστα και Βαν ντεν Ντρις - Στην Τουρκία ο Πέριτς

Χτίζεται ο ΠΑΟΚ της νέας περιόδου με την μπαγκέτα του Γιόσκο Μιλενκόσκι, που έχει συμφωνήσει, αλλά δεν έχει υπογράψει ακόμη με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Θανάση Κατσαρή.

Ο Μιλενκόσκι δούλεψε με επιτυχία πέρυσι στον Φοίνικα Σύρου, πήρε ομάδα άλλου προπονητή και κατέκτησε το Σούπερ Καπ με 3-0 επί του Ολυμπιακού, νίκησε 4 φορές τον Παναθηναϊκό, 2 φορές τον ΠΑΟΚ και έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου. Έχει εμπειρία στον διεθνή χώρο, αφού δούλεψε στη σπουδαία Χάλκμπανκ Άγκυρας, ενώ είχε και την εθνική Τουρκίας.

Στον ΠΑΟΚ κράτησαν τους Κοκκινάκη, Ουόλς, Γάτση και πρόσθεσαν στο ρόστερ τον Αλέξανδρο Ράπτη και τον Θόδωρο Βουλκίδη. Για τη θέση του κεντρικού μιλάνε με τον Βραζιλιάνο Κόστα, που έκανε καλή χρονιά στη Σύρο, ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψει και ο Βέλγος διαγώνιος Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις, που έπαιξε πρόπερσι στον ΠΑΟΚ και πέρυσι στον Παναθηναϊκό.

Στην Τουρκία και στη Φενέρ Μπαχτσέ θα συνεχίσει την επόμενη χρονιά ο πρώην ακραίος του Ολυμπιακού, ο Σέρβος Πάβλε Πέριτς.

ΠΑΟΚ

Διαγώνιοι: Μπας Βαν ντε Ντρις (Βέλγιο)

Aκραίοι: Αλέξανδρος Ράπτης

Κεντρικοί: Τάσος Γάτσης, Θόδωρος Βουλκίδης, Κόστα (Βραζιλία)

Λίμπερο: Μένιος Κοκκινάκης, Αντώνης Μπουράκης

Πασαδόροι: Μπρετ Ουόλς (Καναδάς)

Προπονητής: Γιόσκο Μιλενκόσκι