Οι λόγοι του διαζυγίου Καλμαζίδη-ΠΑΟΚ, που πήρε Βουλκίδη-Αμπράο στον ΟΦΗ, Κωτσάκης στις Κάννες

Ο Θανάσης Κατσαρής δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Γιάννη Καλμαζίδη, στον ΠΑΟΚ, συζητά με τον Μιλενκόσκι. Στον ΠΑΟΚ ο Βουλκίδης, Αμπράο στο ΟΦΗ, Κωτσάκης στις Κάννες.

Οι λόγοι του διαζυγίου Καλμαζίδη-ΠΑΟΚ, που πήρε Βουλκίδη-Αμπράο στον ΟΦΗ, Κωτσάκης στις Κάννες

Ο Θανάσης Κατσαρής ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά τον Γιάννη Καλμαζίδη, τον θεώρησε υπεύθυνο για την απώλεια του πρωταθλήματος και του Λιγκ Καπ, αλλά πολύ περισσότερο γιατί έκανε άνω-κάτω την ομάδα όταν ήταν πρώτη, με την προσθήκη του Μπαρνς και την αντικατάσταση στην εξάδα του Κουκλίνσκι.

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ δεν υπέκυψε στις πιέσεις των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ και των μελών του ΤΑΑ όσον αφορά την παραμονή του Γιάννη Καλμαζίδη, γιατί θεωρεί ότι είναι υπαίτιος της απώλειας του πρωταθλήματος και του Λιγκ Καπ. Κι αυτό γιατί είχε πρώτη την ομάδα και την ανακάτεψε με την προσθήκη του Καναδού Μπαρνς, που πήρε τη θέση του Πάβελ Κουκλίνσκι. Από τότε η ομάδα πήρε την κατιούσα στο πρωτάθλημα, ενώ επιβαρύνθηκε και ο προϋπολογισμός της ομάδας. Χώρια που ο Καλμαζίδης ζήτησε και αύξηση για τη νέα περίοδο.

Ο Θανάσης Κατσαρής συζητά πλέον με τον βορειομακεδόνα Γιόσκο Μιλενκόσκι, που δούλεψε φέτος στον Φοίνικα Σύρου, ενώ έχει στα υπόψη του και τον Γιάννη Ορφανό. Κατά τα άλλα ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Θόδωρο Βουλκίδη, στη θέση του Γιώργου Πετρέα που πήγε στον Παναθηναϊκό.

Ο Φροίξος Κωτσάκης εξάλλου είναι μια ανάσα από τις Κάννες, όπου ανέλαβε ο πρώην κεντρικός του Ολυμπιακού, Καναδός Τζέισον Χαλντέιν, ενώ στον ΟΦΗ θα συνεχίσει την καριέρα του ο βραζιλιάνος Αμπράο. Στην Σκύδρα θα συνεχίσει ο Τσέλιος που θα κάνει δίδυμο κεντρικών με τον Γκλάστοουν, ενώ ο Μάκης Κανέλλο αποτελεί παρελθόν. Αλλαγή πλάνων και με την έδρα του Αριστοτέλη, αποκλείστηκε το γυμναστήριο των Καλυβίων και βρέθηκε εταιρεία που θα αναλάβει την ανύψωση της οροφής και τν τοποθέτηση παρκέ. Σε διαφορετική περίπτωση θα δηλωθεί ως έδρα η Βέροια.

Στην Πρι Λιγκ συνεχίζονται οι εντυπωσιακές μεταγραφές, η ΑΕΚ συμφώνησε με τον Μπατατζίμ, ενώ ο Κέρκης Σάμου μετά τους Νικολάκη-Χαντ πήρε και τον Νικήτα Εφραμίδη.