Oλυμπιακός: Και Τζουλιάνι και Τράβιτσα και Στερν

Ο Ολυμπιακός θα έχει του χρόνου στον πάγκο του τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι, πασαδόρο τον Ντράγκαν Τράβιτσα και διαγώνιο τον Τόνσεκ Στερν.

Oλυμπιακός: Και Τζουλιάνι και Τράβιτσα και Στερν

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι συμφώνησε με τον Ολυμπιακό, υπέγραψε διετές συμβόλαιο και στήνει την ομάδα με δικές του επιλογές και επειδή είναι επιτακτική ανάγκη η απόκτηση ενός ξένου πασαδόρου, συμφώνησε με τον Ντράγκαν Τράβισα.

Επιλογή του Τζουλιάνι είναι ο Iταλοκροάτης Ντράγκαν Τραβιτσα , ο επονομαζόμενος Ντράγκο. Στους ημιτελικούς Μόντενα-Περούτζια αν και αναπληρωματικός πήρε τη θέση του πασαδόρου της εθνικής Ιταλίας Τζιανέλι και έφερε τα πάνω-κάτω, τα έβαλε και με τον Λεάλ, με αποτέλεσμα την τιμωρία του Koυβανού.

Πολλές οι 14 ήττες για τον Ολυμπιακό, οι 4 από τον ΠΑΟ, το ένα μπλοκ και η αστοχία Τέπαν

Ο Ντράγκαν Τράβιτσα έχει ύψος 2.00, γεννήθηκε στις 28 Αυγούστου 1986 και έφτασε ως την εθνική Ιταλίας, με την οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, αργυρό μετάλλιο στα Ευρωβόλεϊ 2011, 2013 και χάλκινο στο Παγκόσμιο Λιγκ (2013, 2014), ενώ κατέκτησε και το πρωτάθλημα Ιταλίας. Έπαιξε σ Τρεβίζο, Ματσεράτα, Μπέλγκοροντ, Χάλκμπανκ, Μόντενα, Κρέμα, Μιλάνο, Πάντοβα και φέτος στην Περούτζια. Είναι γιός του Λιούμπο Τράβιτσα που ήταν δύο χρόνια προπονητής στον Ολυμπιακό και κατέκτησε το 2003 το πρωτάθλημα.

Διαγώνιος θα είναι ο Τόνσεκ Στερν(14 Νοεμβρίου 1995. 2.00), που παίζει στην Εθνική Σλοβενίας, με την οποία κατέκτησε δυο ασημένια μετάλλια στα Ευρωβόλεϊ 2019, 2021, το δεύτερο με προπονητή τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι. Και το χρυσό μετάλλιο το 2019 στο Fivb Challenger Cup. Παίζει στην Πιατσέντσα, ενώ έχει παίξει και στις Βερόνα, Βίσλα, Πάντοβα, Ντόχα, Χάλκμπανκ. Αδελφός του είναι o Zίγκα Στερν που παίζει στον Φοίνικα Σύρου.