Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Μελίνα Μερκούρη»

«Τελικός» πρωταθλήματος στο «Μελίνα Μερκούρη» με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, τη Μεγάλη Πέμπτη (21/4, 17.00). 

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Μελίνα Μερκούρη»

Το σούπερ ντέρμπι κορυφής Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού θα κρίνει εν πολλοίς τον πρωταθλητή της Volley League, με τους φιλοξενούμενους να κατακτούν τον τίτλο με οποιαδήποτε νίκη.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ιδανικό στόχο τη νίκη με 3-0 σετ και να καταφέρουν να περιορίσουν τον Παναθηναϊκό κάτω από 49 κερδισμένους πόντους ώστε να αποκτήσουν το πλεονέκτημα της ισοβαθμίας το οποίο κρατάει ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη του με 3-0 σετ και 75-49 πόντους στον πρώτο αγώνα της Β’ φάσης που έγινε στο Μαρούσι.

Αν δεν το καταφέρουν θα προσπαθήσουν να νικήσουν τον Παναθηναϊκό με τρίποντο (3-0 σετ έστω και χωρίς την επιθυμητή διαφορά πόντων ή 3-1 σετ ή στη χειρότερη με 3-2 σετ) ώστε να περιμένουν στραβοπάτημα των «πρασίνων» την τελευταία αγωνιστική στην έδρα τους από τον Φοίνικα ΟΝΕΧ, ενώ οι ίδιοι θα δοκιμαστούν στο Ζηρίνειο με την Κηφισιά.

«Είναι ένα σημαντικό ματς, το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε για πολλούς λόγους. Ξέρουμε, ότι θα υπάρχει πίεση και από μεριά μας, αλλά θα έχει πίεση και ο αντίπαλος, γιατί είναι ένας τελικός πρωταθλήματος και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό. Με τη στήριξη των οπαδών μας, θα έχουμε την ώθηση για να πραγματοποιήσουμε μια εξαιρετική εμφάνιση και να πανηγυρίσουμε τη νίκη», είπε ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι.

Τέλος, ο Δημήτρης Ζήσης ανέφερε: «Όλοι μας γνωρίζουμε τη σημασία του αγώνα και όπως και να έχει, δεν κοιτάμε τα σενάρια για τη βαθμολογία. Στο μυαλό μας είναι μόνο η νίκη! Είμαστε έτοιμοι για αυτό τον αγώνα και πιστεύω, με την απαιτούμενη αποφασιστικότητα, αλλά και με υπομονή, θα έρθει το αποτέλεσμα που θέλουμε. Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, θεωρώ ότι το σερβίς και στη συνέχεια το μπλοκ και η άμυνα, είναι αυτό που θα κρίνει τον αγώνα».