Παναθηναϊκός: Ποινή - χάδι με πρόστιμο 1.875 ευρώ για τον δυναμίτη στη Σύρο

Παρότι ήταν  για 6η φορά υπότροπος, ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 1.875 ευρώ για τον δυναμίτη στη Σύρο και θα παίξει με κόσμο στο ματς-τίτλος με τον Φοίνικα στο Μαρούσι.

Παναθηναϊκός: Ποινή - χάδι με πρόστιμο 1.875 ευρώ για τον δυναμίτη στη Σύρο

Η πίεση που άσκησε ο Παναθηναϊκός μέσω ανακοινώσεων έπιασε τόπο και η αθλητική δικαστής δεν τιμώρησε την έδρα του για τον δυναμίτη που πέταξαν οι οπαδοί του στη Σύρο στο ματς με τον Φοίνικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναθηναϊκός θα πληρώσει πρόστιμο 1875 ευρώ γιατί η αθλητική δικαστής Μαρία Καράλη έκρινε οτι η πειθαρχική ποινή ισχύει για την 5η φορά που τον καλούν και όχι για την 6η και κάθε φορά μετά από αυτήν!

Την 5η φορά ο Παναθηναϊκός είχε τιμωρηθεί με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών(θα την εκτίσει με τον ΠΑΟΚ) γιατί οι οπαδοί του είχαν σηκώσει πανό στο ματς με τον Ολυμπιακό, που έγραφε «Μητσοτάκη γ...».

Και για βαρύτερο παράπτωμα, δυναμίτης που έσπασε τα αποδυτήρια και προκάλεσε τη διακοπή του αγώνα Φοίνικας Σύρου-Παναθηναϊκός με πρόστιμο 1875 ευρώ!

Eίναι προφανές ότι η Μαρία Καράλη έκανε φιλότιμη προσπάθεια για να αθωώσει τον Παναθηναϊκό και τα κατάφερε, παρότι η απόφαση της ήταν αντίθετη με το γράμμα και το πνεύμα του νόμου, του πειθαρχικού δικαίου. Που ακούστηκε να μηδενίζει το κοντέρ μετά το 5ο παράπτωμα; Έτσι δημιουργεί δεδικασμένο και η περίπτωση της θα μείνει στην ιστορία της νομικής επιστήμης. Όποιος τιμωρείται για το 5ο παράπτωμα θα αθωώνεται στο 6ο!

Μετά το τέλος του 1ου σετ κάποιος ανεγκέφαλος από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού πέταξε κροτίδα μεγάλης ισχύος με αποτέλεσμα να προκληθεί τρύπα στην οροφή των αποδυτηρίων του γηπεδούχου Φοίνικα που βρίσκονταν κάτω από την εξέδρα.

Eπίσης σημειώθηκε διακοπή στις υποδομές επικοινωνίας του γηπέδου με αποτέλεσμα να μην υπάρχει wifi και ηλεκτρονικό φύλλο αγώνα, στα στατιστικά αλλά και στη μετάδοση της αναμέτρησης.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού έλεγε ανάμεσα στα άλλα «Έτσι αντιλαμβάνονται τον αθλητισμό και το αγωνίζεσθαι οι άνθρωποι της ΔΕΑΒ, η Volley League του κ. Τορνατώρου και η δικαστής κ. Καράλη. Αφαιρώντας με ετσιθελικό τρόπο το πλεονέκτημα της έδρας από την ομάδα μας προκειμένου να μας στερήσουν τις πιθανότητες κατάκτησης του πρωταθλήματος επειδή αντισταθήκαμε σε ένα ολόκληρο σύστημα που έχει βάλει στόχο να μας εξοντώσει. Τιμωρηθήκαμε για ένα υβριστικό σύνθημα και θα παίξουμε κεκλεισμένων των θυρών. Και τη Δευτέρα έχουμε νέα κλήση σε απολογία γιατί έπεσε ένα πυροτέχνημα στο γήπεδο της Σύρου, στον αγώνα με τον Φοίνικα, παρότι εμείς ουδέποτε προμηθευτήκαμε εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα».