Τζουλιάνι: «Να κερδίσουμε και τον Παναθηναϊκό»

Αλμπέρτο Τζουλιάνι, Ρενέ Τέπαν και Ανέστης Δαλακούρας μίλησαν για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ.

Τζουλιάνι: «Να κερδίσουμε και τον Παναθηναϊκό»

Με τον Ρενέ Τέπαν σε φοβερή βραδιά ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 σετ τον ΠΑΟΚ και τον προσπέρασε στη βαθμολογία. Οι Πειραιώτες πήραν μία σπουδαία νίκη και ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι μετά το ματς έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια. Ο Ρενέ Τέπαν από την πλευρά του τόνισε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει μόνο νίκες μέχρι το τέλος, ενώ ο Ανέστης Δαλακούρας είπε ότι η ομάδα δείχνει σημάδια ανάκαμψης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των «ερυθρόλευκων»:

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: «Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό για αυτή την εμφάνιση, το μυστικό είναι να δουλεύουμε σκληρά και καθημερινά, κάτι το οποίο κάνουμε. Σήμερα, είχαμε καλά ποσοστά στο side out, ήμασταν πολύ καλοί σε αυτό το κομμάτι, αλλά αυτό που απόλαυσα και ευχαριστήθηκα ήταν η συμπεριφορά μας στην μπλοκ άμυνα. Είμαι ικανοποιημένος όταν οι αθλητές μου ακολουθούν το σύστημα που τους ζητάω και να αποδίδεται μέσα στο γήπεδο αυτό. Ο Ανέστης (σ.σ. Δαλακούρας) έπαιξε πάρα πολύ καλά, στην υποδοχή ήταν σαν… μηχανή, αλλά περιμένουμε την επιστροφή του Πέριτς, θέλουμε να είμαστε πλήρεις. Το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι ακόμα πιο σημαντικό, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και είναι πιθανό να συμβεί».

Ρενέ Τέπαν: «Ξέραμε ότι δεν θα αγωνιστεί ο Πέριτς σήμερα, ξέραμε ότι έπρεπε να μπούμε και να τον καλύψουμε. Ο Ανέστης (σ.σ. Δαλακούρας) έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι, ήταν ένας πραγματικός μαχητής, έλυσε τα προβλήματα μας και φτάσαμε σε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη. Στις προηγούμενες εμφανίσεις, ο ΠΑΟΚ είχε το πλεονέκτημα της αυτοπεποίθησης, έπρεπε να το σπάσουμε αυτό και το καταφέραμε. Η κατάσταση είναι συγκεκριμένη, κάθε παιχνίδι είναι τρεις πόντοι. Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, πρέπει να κερδίζουμε».

Ανέστης Δαλακούρας: «Χρειαζόμασταν τους πόντους, για να ανέβουμε βαθμολογικά. Είχαμε ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Πέριτς, ευτυχώς τον καλύψαμε όλοι πολύ καλά πιστεύω. Κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη και έχουμε εξίσου δύσκολη συνέχεια τώρα. Σίγουρα, η ομάδα δείχνει σημάδια ανάκαμψης παιχνίδι με παιχνίδι, θέλουμε να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε και μέσα στην έδρα του Παναθηναϊκού. Και πιστεύω, μπορούμε».