Αλμπέρτο Τζουλιάνι ο Ολυμπιακός δεν είναι Ρεζόβια!

Aπογοητεύει ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι στον Ολυμπιακό, που έχασε τα τρία ντέρμπι με Φοίνικα Σύρου, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, χωρίς αντίδραση μάλιστα στην Πυλαία και το Μαρούσι

Αλμπέρτο Τζουλιάνι ο Ολυμπιακός δεν είναι Ρεζόβια!

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι δηλώνει συνεχώς ότι δουλεύουν σκληρά στον Ρέντη, δεν υπάρχει λόγος να μην τον πιστεύουμε, αλλά η εικόνα του Ολυμπιακού στα ντέρμπι ήταν αποκαρδιωτική. Προπονητής και παίκτες χωρίς ενέργεια, πάθος και αντίδραση.

Λένε ότι η εικόνα μιας ομάδας είναι αντανάκλαση της προσωπικότητας του προπονητή και αυτό που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός στα ματς με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό είναι Τζουλιάνι στιλ... Κι αυτό γιατί έχουμε δει τον Ιταλό προπονητή, να ...σπάει πάγκους, να βγάζει πάθος, ενέργεια και να δαγκώνει στα ματς με την Εθνική Σλοβενίας. Ε αυτό που βγάζει στον Ολυμπιακό, δεν έχει καμία σχέση με τον Τζουλιάνι του Ευρωβόλεϊ.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 3-1: Με κατεβασμένα χέρια και χωρίς... ξένους

Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει απογοητευτεί από την εικόνα του Ιταλού. Ουδείς απαιτεί να κερδίζει όλα τα ματς ο Ιταλός με παίκτες που δεν διάλεξε αυτός, αλλά στην Πυλαία και στο Μαρούσι σχεδόν παράτησε τα παιχνίδια. Κι αν θέλει να μείνει και του χρόνου στον Πειραιά πρέπει να το αποδείξει με την δουλειά και τη βελτιωμένη εικόνα της ομάδας του. Εκτός κι αν ήρθε για λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και ... ήλιο, που δεν το πιστεύουμε.

Από τον Ολυμπιακό πέρασε ο κορυφαίος προπονητής που δούλεψε στην Ελλάδα. Ο Τζιάν Πάολο Μοντάλι, που δεν κέρδισε το πρώτο πρωτάθλημα, έκανε αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της ομάδας όταν έχασε με 15-0 από τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη, αλλά πόνεσε την ομάδα, δούλεψε σκληρά, έβαλε τις φωνές, έβγαλε την ψυχή του και αγαπήθηκε από τον κόσμο, όσο κανένας άλλος προπονητής στην ομάδα βόλεϊ. Ο Τζουλιάνι πρέπει να καταλάβει ή να του το πουν ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι Ρεζόβια, όπου οι ήττες είναι ως μη γενόμενες. Ιδιαίτερα αυτές από τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ πονούν περισσότερο.Ο Ολυμπιακός δεν βελτιώθηκε επί των ημερών του, στο τέλος θα κάνουμε βέβαια ταμείο, αλλά τα σημάδια είναι ανησυχητικά.

Volley League ανδρών: Η βαθμολογία και το πρόγραμμα ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, Ολυμπιακού, Φοίνικα για τον τίτλο

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να κάνουμε και για τον Παγένγκ και τον εγωϊσμό όλων των παικτών του Ολυμπιακού. Μπορεί να είναι ξενερωμένος ο Σλοβένος που δεν τον παίζουν και δεν μπορούν να τον βρουν οι πασαδόροι, δεν δικαιολογείται όμως η ραθυμία του. Δεν επιτρέπεται να του παίρνει την ταυτότητα ο Στάλεκαρ(4/4, 5 μπλοκ) που στην εθνική Σλοβενίας τον έχει ο Τζουλιάνι να κουβαλάει τα νερά. Τόσο ο πανύψηλος κεντρικός του Παναθηναϊκού, όσο και ο Στερν έκαναν μεγάλα παιχνίδια, κόντρα στον Τζουλιάνι, στον προπονητή τους στην Εθνική Σλοβενίας. Παρεμπιπτόντως ο Στάλεκαρ βελτιώθηκε σημαντικά και σε σχέση με τα λεφτά που παίρνει είναι σαφώς καλύτερος του βαριεστημένου Παγένγκ.

Απο εκεί και πέρα να σταθούμε και στον εγωϊσμό του Πέριτς. Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης δεν επιτρέπεται να παρακολουθεί από τον πάγκο, τον συμπαθέστατο κατά τα άλλα Δαλακούρα. Όσο για τον Τέπαν, μια λανθασμένη πέρα για πέρα επιλογή του Τζουλιάνι. Ενός παίκτη που είναι σαφώς χειρότερος του Ζουπάνι και σίγουρα θα μπορούσε να συνεχίσει ο Ολυμπιακός με διαγώνιο τον Νίκο και να πάει για ξένο πασαδόρο, παρόλο που βιάστηκε να δεσμευτεί με τον Προύσαλη. Οι δυο πασαδόροι του Ολυμπιακού είναι σαφώς πιο αργοί από τους Ιερεζουέλο, Γιάκομπσεν, Ουόλς...

Όσον αφορά τη διαιτησία που δεν έκρινε βέβαια το ματς, είχαμε λαθάκια από τον Νώντα Γεροθόδωρο σε τρεις φάσεις. Σε άσο του Μιχαήλοβιτς, σε επίθεση του Ζουπάνι που ήταν μέσα, αλλά είχαν εξαντληθεί τα βίντεο ρέφερι του Ολυμπιακού και σε επίθεση που βρήκε στην άμυνα το σώμα του Ανδρεόπουλου. Σε μια άλλη επίθεση του Ζουπάνι, στο βίντεο ρέφερι δηλώθηκε αδυναμία απόφασης, όντως υπήρχε ένα πόδι μπροστά, αλλά στο βάθος φαινόταν καθαρά ότι η μπάλα ήταν μέσα. Κι όσον αφορά την επαφή στο σώμα του Ανδρεόπουλου, δεν περιλαμβάνεται στις περιπτώσεις του βίντεο ρέφερι γι αυτό και ο Ολυμπιακός ζήτησε μπλοκ άουτ, που δεν ήταν. Έπρεπε όμως να το δει ο Γεροθόδωρος και ο επόπτης, με τον Ανδρεόπουλο να φαίνεται οτι παραδέχεται στους συμπαίκτες του την παράβαση.