ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 1-3: Μια καθυστέρηση και δυο διακοπές από τους οπαδούς του ΠΑΟ στο Μαρούσι

To παιχνίδι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 1-3 κράτησε τρεισήμισι ώρες , λόγω της καθυστερημένης έναρξης και των δυο διακοπών, για αντεθνικά συνθήματα και για ρίψη αντικειμένου, που παραπέμπουν σε τιμωρία της έδρας.

ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 1-3: Μια καθυστέρηση και δυο διακοπές από τους οπαδούς του ΠΑΟ στο Μαρούσι

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν ψυλλιασμένος για το τι επικρατεί στο Μαρούσι, σε συνδυασμό και με την καταγγελία του Φοίνικα, ζήτησε την επίσημη χωρητικότητα του γηπέδου, που ήταν 1350 άτομα και δεν ήταν διατεθειμένος να παίξει αν είχε πάνω από 135 άτομα(10%) μαζί με αθλητές, διαιτητές κλπ. Κι ενώ υπήρχε έλεγχος στην πόρτα εισόδου, 5 λεπτά πριν από την έναρξη έγινε “ντου” από οπαδούς του Παναθηναϊκού που άρχισαν να γεμίζουν το πέταλο. Ο παρατηρητής Τρύφων Γεωργόπουλος, μαζί με τους διαιτητές Κουτσούλα, Γεροθόδωρο, ζήτησαν να φύγουν οι υπεράριθμοι, γεγονός που καθυστέρησε την έναρξη του ματς. Άρχισε μετά την αποχώρηση κάποιων θεατών και συνολικό αριθμό πάνω από 200 άτομα.

Πρόγραμμα, βαθμολογίες, αποτελέσματα Volley League, Πρι Λιγκ, Α2 ανδρών, γυναικών (4/2, 5/2)

Η πρώτη διακοπή έγινε στο 11-10 του δεύτερου σετ επειδή ακούστηκαν αντεθνικά συνθήματα “Βούλγαροι” και έφτυναν τους παίκτες του ΠΑΟΚ στο σερβίς. Ακούστηκαν συστάσεις από τα μεγάφωνα, μπήκε ένα προστατευτικό μπροστά από το πέταλο και η δεύτερη διακοπή έγινε στο 23-24 του τέταρτου σετ όταν πετάχθηκε ένα γεμάτο μπουκάλι στο τερέν του ΠΑΟΚ και χρειάστηκε να σκουπίσουν γιατί κολλούσε το δάπεδο.

Και τα τρία γεγονότα κατεγράφησαν στο Φύλλο Αγώνα και ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας του.