ΟΦΗ-Φοίνικας Σύρου 0-3: Κόκκινες κάρτες σε Τζούριτς, Δεληκώστα και τα λάθη του διαιτητή Αγγελίδη

Από μια κόκκινη κάρτα είδαν Τζούριτς και Δεληκώστας γιατί ειρωνευόταν ο ένας τον άλλο, ενώ αργότερα αποβλήθηκε από το τρίτο σετ ο προπονητής του ΟΦΗ στο ματς με τον Φοίνικα Σύρου.

ΟΦΗ-Φοίνικας Σύρου 0-3: Κόκκινες κάρτες σε Τζούριτς, Δεληκώστα και τα λάθη του διαιτητή Αγγελίδη

Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι ΟΦΗ-Φοίνικας Σύρου με δύο κόκκινες κάρτες και μια αποβολή από το σετ, εξαιτίας και των αλλοπρόσαλλων σφυριγμάτων του Χανιώτη διαιτητή Νίκου Αγγελίδη.

Πρόγραμμα, βαθμολογίες, αποτελέσματα Volley League, Πρι Λιγκ, Α2 ανδρών, γυναικών (4/2, 5/2)

Ο Μίταρ Τζούριτς και ο Κώστας Δεληκώστας ειρωνευόταν ο ένας τον άλλο, σε μια παράβαση του πρώτου (κάρφωσε μετά από κακή υποδοχή και έπιασε το φιλέ) αντάλλαξαν κάτι κουβέντες με τον προπονητή του ΟΦΗ να του κάνει νόημα με τα χέρια του (έτσι τινάζουν τα χαλιά). Ο δεύτερος διαιτητής το είπε στον πρώτο και έδωσε από μια κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Φοίνικα Σύρου και τον προπονητή του ΟΦΗ.

Στο πρώτο σετ, κι ενώ το σκορ ήταν 22-21, σε μια επίθεση του ΟΦΗ ο δεύτερος διαιτητής έδειξε με κίνηση μπλοκ άουτ, ο επόπτης υπέδειξε άουτ και μετά από αντεγκλήσεις ο Αγγελίδης συμβουλεύτηκε μόνο τον επόπτη και όχι τον συνάδελφο του και έδωσε τον πόντο στον Φοίνικα.

Στο τρίτο σετ ο Δεληκώστας φώναζε συνεχώς στον δεύτερο διαιτητή ότι ο Τζούριτς στην περιστροφή 5 είναι σε λάθος θέση, πίσω από τον πασαδόρο και οχι μπροστά ως όφειλε. Και σε κάποια φάση ο δεύτερος σφύριξε τις λάθος θέσεις, ο πρώτος ότι πάτησε γραμμή ο σέρβερ του ΟΦΗ και ακολούθησαν διαμαρτυρίες με αποτέλεσμα την αποβολή του Δεληκώστα.

Και ο πρώτος διαιτητής αντί να δώσει τον πόντο στον Φοίνικα γιατί προηγήθηκε η παράβαση του σέρβερ, σφύριξε ως μη γενόμενο!