ΠΑΟΚ: «Μας φέρνετε προ τετελεσμένου»

Τα παράπονά του εξέφρασε ο ΠΑΟΚ μέσω επίσημης ανακοίνωσης για την αλλαγή ημερομηνίας στη διεξαγωγή της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για τη Volleyleague.

ΠΑΟΚ: «Μας φέρνετε προ τετελεσμένου»

Τα παράπονά του εξέφρασε μέσω επίσημης ανακοίνωσης τοπ τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ σχετικά με το γεγονός ότι υπήρξε αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό για την 11η αγωνιστική της Volleyleague.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της Α.Σ. ΠΑΟΚ:

«Την προετοιμασία του για το «ντέρμπι» της 11ης αγωνιστικής της Volleyleague κόντρα στον ΟΣΦΠ, ξεκίνησε και συνεχίζει το τμήμα βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του Δικεφάλου αφού επέστρεψαν από την Αθήνα, συγκεντρώθηκαν στο PAOK Sports Arena, προκειμένου να ξεκινήσουν την σκληρή τους δουλειά, ενόψει ακόμα μίας απαιτητικής αναμέτρησης.

Στο τμήμα ωστόσο, επικρατεί έντονη δυσφορία, σχετικά με τον ορισμό του παιχνιδιού κόντρα στον ΟΣΦΠ, καθώς η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου και ώρα 20:00. Φυσικά, όπως είναι λογικό, δημιουργούνται αρκετά ερωτηματικά για τον ορισμό αυτό, αφού τα παιχνίδια τα οποία καλύπτει η ΕΡΤ, διεξάγονται Παρασκευή στις 19:15.

Έτσι, η Volleyleague δίχως να ενημερώσει εγγράφως τον ΠΑΟΚ, προχώρησε στον ορισμό του παιχνιδιού για την Δευτέρα, φέρνοντας τον Δικέφαλο προ τετελεσμένου, αφού υπάρχει δεύτερο διαδοχικό «ντέρμπι» το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου κόντρα στον Παναθηναϊκό, το οποίο δεν επιδέχεται αλλαγής λόγω συμμετοχής των «πράσινων» στο CEV Challenge Cup.

Το παραπάνω γεγονός έχει κάνει «έξαλλους» τους ανθρώπους στο βόλεϊ ανδρών, καθώς αισθάνονται πως δεν υπάρχει ισονομία μεταξύ των ορισμών των αγώνων, αναγκάζοντας τον ΠΑΟΚ να δώσει δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα».