Ολυμπιακός: Αναζητά ξένο διαγώνιο αντί του Έγκλεσκανς - Στερν, Βετόρι στη λίστα

Ο κύβος ερρίφθη και ο Ολυμπιακός αναζητά ξένο διαγώνιο για να αντικαταστήσει τον Έρμανς Έγκλεσκαλνς. Στερν, Βετόρι στη λίστα.

Ολυμπιακός: Αναζητά ξένο διαγώνιο αντί του Έγκλεσκανς - Στερν, Βετόρι στη λίστα

Η απουσία του Έρμανς Έγκλεσκαλνς στην αποστολή του Ολυμπιακού στο ματς με τον Φίλιππο στη Βέροια, σηματοδότησε την αναζήτηση αντικαταστάτη του, αν και είναι δύσκολο να βρεθεί αξιόλογος ξένος διαγώνιος.

Ο Λετονός παίκτης αντιμετωπίζει εδώ και μήνες προσωπικά προβλήματα, ο Ολυμπιακός τον βοήθησε να τα ξεπεράσει, αλλά δεν υπήρξε βελτίωση, με αποτέλεσμα ο Τζουλιάνι να ζητήσει την αντικατάσταση του.

Ο Ιταλός τεχνικός είναι αποφασισμένος να λύσει άμεσα όλα τα προβλήματα χωρίς συναισθηματισμούς, προκειμένου να ανακάμψει ο Ολυμπιακός, γι αυτό και ξεκίνησε στη Βέροια με πασαδόρο τον Κώστα Προύσαλη.

Απο εκεί και πέρα δύσκολα θα βρεθεί αξιόλογος διαγώνιος και η εναλλακτική λύση είναι η μετακίνηση του Νίκου Ζουπάνι σε ρόλο διαγώνιου και η απόκτηση ξένου κεντρικού, αλλά αυτό μόνο αν εξαντληθούν όλες οι πιθανότητες ανεύρεσης σπουδαίου επιθετικού από το εξωτερικό.

Οι πρώτες σκέψεις πήγαν στον Iταλό διεθνή Λούκα Βετόρι, που είχε προβλήματα στην Κίνα και δέχθηκε μάλιστα πρόταση από τη ρωσική Κούσμπας. Η ρωσική ομάδα έκανε πρόταση και στον Τόνσεκ Στερν(νο 1), βασικό διαγώνιο της εθνικής Σλοβενίας του Τζουλιάνι. Τον έχει στη λίστα του και ο Ολυμπιακός. Δύσκολα όμως θα αφήσει τον Βετόρι η Σαγκάη Bright και τον Στερν η Πιατσέντσα.