Σούπερ Καπ βόλεϊ: Η συνέντευξη Τύπου των δύο φιναλίστ Ολυμπιακού και Φοίνικα Σύρου

Λίγες ώρες απομένουν για τη διεξαγωγή του τελικού του Σούπερ Καπ στο κλειστό της Καλλιθέας Ρόδου, μεταξύ του Ολυμπιακού και του Φοίνικα Σύρου και οι προπονητές και δύο παίκτες των φιναλίστ μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου. Διαβάστε τι δήλωσαν οι Δημήτρης Καζάζης, Γιόσκο Μιλενκόσκι, Κώστας Στιβαχτής και Ανδρέας Φράγκος.

Σούπερ Καπ βόλεϊ: Η συνέντευξη Τύπου των δύο φιναλίστ Ολυμπιακού και Φοίνικα Σύρου

Η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή του Σούπερ Καπ στο βόλεϊ ανδρών έχει ξεκινήσει!

Η διοργάνωση αναβιώνει μετά από 11 ολόκληρα χρόνια με πρωτοβουλία της ΕΣΑΠ και την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του δήμου Ρόδου και της δημόσιας τηλεόρασης.

Το κλειστό γυμναστήριο της Καλλιθέας στη Ρόδο θα φιλοξενήσει τον μεγάλο αγώνα μεταξύ του πρωταθλητή Ολυμπιακού και του κατόχου του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», Φοίνικα Σύρου, την Τετάρτη (22/12) στις 19:00 σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ 3.

Με φόντο το κύπελλο του Σούπερ Καπ, οι προπονητές και οι αρχηγοί των «ερυθρολεύκων» και των Κυκλαδιτών παρουσιάστηκαν από τον οικοδεσπότη της διοργάνωσης, περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, τον δήμαρχο Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη, και τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργο Λεονταρίτη.

Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού Κώστας Στιβαχτής, ο προπονητής των Πειραιωτών, Δημήτρης Καζάζης, ο ακραίος του Φοίνικα Ανδρέας Φράγκος και ο τεχνικός της νησιωτικής ομάδας, Γιόσκο Μιλενκόσκι, μίλησαν για τη σπουδαία διοργάνωση. Αναλυτικά:

Στιβαχτής: «Εγώ θα ήθελα να πω πολλά ευχαριστώ στην περιφέρεια και στη συνέχεια στο νησί της Ρόδου που μας φιλοξενεί εδώ πέρα. Είναι πολύ ευχάριστο, γιατί απλώνεται το βόλεϊ σε όλη την Ελλάδα. Η Ρόδος έχει πάρει πολλά μεγάλα και σημαντικά τουρνουά, ακόμα και στο μπιτς βόλεϊ. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που έχουν τρέξει και θα τρέξουν για να ολοκληρώσουν αυτή τη διοργάνωση, το Σούπερ Καπ, που όλα αυτά τα χρόνια δεν γινόταν. Ευχόμαστε από εδώ και πέρα να γίνεται κάθε χρόνο. Για το παιχνίδι, εύχομαι να είναι πολύ ωραίο, να είναι διαφήμιση για το βόλεϊ, αντάξιο και των δύο ομάδων και των παικτών. Όσον αφορά το αποτέλεσμα, σίγουρα θέλουμε να το κατακτήσουμε εμείς ως Ολυμπιακός».

Καζάζης: «Σας ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Νιώθουμε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε ανάμεσα σε ανθρώπους, φίλους, που στηρίζουν τον αθλητισμό εμπράκτως. Είμαστε χαρούμενοι, γιατί παίζουμε ένα παιχνίδι που έχει να γίνει δέκα χρόνια και είναι σημαντικό για το άθλημά μας. Από εκεί και πέρα, είναι ένα παιχνίδι που είναι γιορτή για το άθλημα. Μακάρι να γίνει ένα πολύ συναρπαστικό ματς, το οποίο θα χαρεί ο κόσμος από την τηλεόραση, αλλά και ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο. Να γίνει μια διαφήμιση για το άθλημα. Η φιλοξενία είναι υπέροχη, θέλω να πω ευχαριστώ. Νιώθουμε τη ζεστασιά των ανθρώπων, που είναι πολύ σημαντικό για εμάς σε αυτές τις δύσκολες εποχές, λόγω πανδημίας, που ταλαιπωρούμαστε όλοι, όπως κι εσείς. Θα προσπαθήσουμε να σας ανταμείψουμε, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Σίγουρα το θέλουμε και οι δύο ομάδες, είναι ένα ματς δίχως… αύριο. Θέλουμε να το απολαύσουμε».

Φράγκος: «Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον δήμο Ρόδου που μας φιλοξενούν και που στηρίζουν για πολλά χρόνια το άθλημά μας. Θέλουμε να παίξουμε έναν καλό αγώνα για να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Είναι μία γιορτή για το ελληνικό βόλεϊ. Είναι σημαντικό που αναβιώνει η διοργάνωση του Σούπερ Καπ. Από την πλευρά μας ως αθλητές θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, να προσφέρουμε θέαμα και στους θεατές και στους τηλεθεατές που θα μας παρακολουθήσουν από την τηλεόραση».

Μιλενκόσκι: «Το Σούπερ Καπ είναι για την ομάδα μου ένα μεγάλο ματς, μία μεγάλη δοκιμασία απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Θέλουμε να παίξουμε το καλύτερο βόλεϊ που μπορούμε απέναντι στον Ολυμπιακό. Είναι μία μεγάλη μέρα για την ομάδα μου και μία μεγάλη ευκαιρία για να διεκδικήσουμε έναν τίτλο. Το προηγούμενο διάστημα είχαμε προβλήματα τραυματισμών, αλλά τώρα είμαστε σε καλή κατάσταση. Θα γίνει ένα μεγάλο ματς».