Ολυμπιακός: Κόντρα στον Μίλωνα για τη διεύρυνση του αήττητου σερί

Τον Μίλωνα αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Σάββατο (27/11, 20:00) ο Ολυμπιακός για την πέμπτη αγωνιστική της Volley League Ανδρών. 

Ολυμπιακός: Κόντρα στον Μίλωνα για τη διεύρυνση του αήττητου σερί

Μετά τη σπουδαία νίκη (3-2) επί του ΠΑΟΚ στο κλειστό του Ρέντη, για την 4η αγωνιστική της Volley League, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού στρέφει την προσοχή της στον Μίλωνα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν το Σάββατο (27/11, 20:00, ΕΡΤ 3) τον Μίλωνα εκτός έδρας, για την 5η «στροφή» του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός, που παραμένει αήττητος στη διοργάνωση, θέλει να πανηγυρίσει μία ακόμη νίκη και να συνεχίσει το απόλυτα νικηφόρο σερί του.

Το άλλο Σάββατο (4/12) οι Πειραιώτες έχουν ένα ακόμα εκτός έδρας ματς, αντιμετωπίζοντας την Κηφισιά, για την 6η αγωνιστική της Volley League.

Δηλώσεις:

Δημήτρης Καζάζης: «Ο Μίλων είναι μια αξιόμαχη ομάδα και μέσα στην έδρα της είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη ομάδα. Για αυτό, πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα και να μην του αφήσουμε κάποιο περιθώριο. Στόχος; Ξεκάθαρος! Η νίκη και το καθαρό τρίποντο».

Ανέστης Δαλακούρας: «Έχουμε μπροστά μας το ματς με το Μίλωνα, το Σάββατο. Ο Μίλωνας είναι μια καλή ομάδα και δεν θα πρέπει να τον υποτιμήσουμε. Ερχόμαστε από τη σημαντική νίκη με τον ΠΑΟΚ και πρέπει να κάνουμε άλλο ένα καλό παιχνίδι, ώστε να πάρουμε το τρίποντο που θέλουμε».