Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 3-2: Καζάζης: «Ήταν μία νίκη ψυχής»

Ο Δημήτρης Καζάζης σχολίασε τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ με 3-2 για την όγδοη αγωνιστική της Volley League Ανδρών. 

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 3-2: Καζάζης: «Ήταν μία νίκη ψυχής»

Το κακό ξεκίνημα του Ολυμπιακού δημιούργησε την ψευδαίσθηση ότι ο ΠΑΟΚ πάει για ένα σβηστό 0-3, αλλά ο εφησυχασμός του, συν την πίστη που είχαν οι παίκτες του πρωταθλητή έφεραν την μεγάλη ανατροπή.

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-2: Με ανατροπή σε ένα ματς ... ροκ

Μετά το τέλος του αγώνα ο Δημήτρης Καζάζης σχολίασε την εικόνα των «ερυθρόλευκων» τονίζοντας πως οι παίκτες του έπαιξαν με ψυχή.

Μαρκόπουλο - Ολυμπιακός: Στο γήπεδο ο νέος προπονητής των «ερυθρόλευκων», Κάρλο Παρίσι

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε: «Νομίζω, δεν ήταν τόσο ο αντίπαλός μας, όσο ο εαυτός μας. Θεωρώ, ότι είμαστε επηρεασμένοι από τις τελευταίες ήττες. Χωρίς να πιστεύουμε στο παιχνίδι και χωρίς να κάνουμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε. Αυτό το ξεπεράσαμε μέσα στο ματς και πήραμε μια σημαντική νίκη και δύο βαθμούς, που είναι πολύ σημαντικοί για την εξέλιξη στο πρωτάθλημα. Έχουμε ξεφύγει αρκετά από τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία και τώρα, προσπαθούμε να σηκώσουμε την ομάδα ψυχολογικά, για να μπορεί να ανταπεξέλθει στη συνέχεια. Νομίζω, ήταν μια νίκη ψυχής, βάλαμε και καθαρό μυαλό και κερδίσαμε. Πέραν των προβλημάτων, εμείς πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, ώστε η ομάδα να φτάσει σε καλά επίπεδα αγωνιστικά, αυτός είναι ο στόχος μας. Και περιμένουμε και τα παιδιά που έχουν προβλήματα να επιστρέψουν. Έχουμε μια βδομάδα τώρα να δουλέψουμε, να κάνουμε αποκατάσταση τραυματισμού, αλλά και το επόμενο ματς είναι δύσκολο, κόντρα στον Μίλωνα. Το μυαλό μας είναι πως θα πάρουμε την καθαρή νίκη».