Καζάζης: «Πάμε για μια νέα αρχή με πράξεις και όχι λόγια»

Το «restart» είναι ο στόχος του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο (20/11) παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στον Ρέντη για το πρωτάθλημα, προκειμένου οι «ερυθρόλευκοι» να ξεχάσουν τα 4 σερί αρνητικά αποτελέσματα σε Ευρώπη και Λιγκ Καπ.

Καζάζης: «Πάμε για μια νέα αρχή με πράξεις και όχι λόγια»

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της Volley League ανδρών με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Ο αγώνας των πρωταθλητών Ελλάδας με τον «Δικέφαλο του Βορρά» θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο (20/11) στις 17:00 στο κλειστό γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη».

Ο Θρύλος θα προσπαθήσει να αφήσει πίσω του τα 4 αρνητικά αποτελέσματα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και του Λιγκ Καπ, που είναι το χειρότερο σερί της ιστορίας του και να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Το ζητούμενο για την ομάδα του Δημήτρη Καζάζη είναι να βγάλει αντίδραση, πράγμα το οποίο ζήτησε ουσιαστικά και ο τεχνικός ηγέτης του Ολυμπιακού με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη (olympiacossfp.gr).

«Το πρωτάθλημα είναι ο μεγάλος στόχος μας και θέλουμε να συνεχίσουμε όπως έχουμε ξεκινήσει, αφήνοντας πίσω τις τελευταίες εμφανίσεις, και να κάνουμε μια νέα αρχή. Πλέον χρειάζονται πράξεις και όχι λόγια. Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη», ήταν για την ακρίβεια τα λόγια του Καζάζη σχετικά με το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Να σημειωθεί ότι οι κάτοχοι της κάρτας μέλους της σεζόν 2021-22 έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου, πάντα σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα.

Όσον αφορά τα εισιτήρια της αναμέτρησης, αυτά κοστίζουν 5 και 10 ευρώ και διατίθενται καθημερινά και ώρες 10:00-18:00 από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Την ημέρα του αγώνα η διάθεσή τους θα πραγματοποιείται και από το «Μ. Μερκούρη» από τις 15:00.