Κοκκινάκης: «Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, μπορεί να βγάλει αντίδραση, αλλά δεν μας απασχολεί»

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν του ΠΑΟΚ, Μενέλαος Κοκκινάκης μίλησε για την πρόκριση στο Λιγκ Καπ επί των Πειραιωτών και τη συνέχεια.

Κοκκινάκης: «Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, μπορεί να βγάλει αντίδραση, αλλά δεν μας απασχολεί»

Ο διεθνής άσος του ΠΑΟΚ, Μενέλαος Κοκκινάκης μίλησε στο Metropolis 95,5 για την πρόκριση εις βάρος του Ολυμπιακού, αλλά και τους στόχους της ομάδας.

«Εμείς κρατάμε ότι προκριθήκαμε στην επόμενη φάση κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τον τίτλο. Δεν ξέρω αν είναι μήνυμα η χθεσινή πρόκριση. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε την προσπάθεια για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Ο στόχος μας είναι να παίζουμε το βόλεϊ που θα μας ευχαριστεί. Αφήνουμε την πρόκριση και κοιτάμε το ματς Πρωταθλήματος που θα είναι τελείως διαφορετικό ματς.

Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και μπορεί να βγάλει αντίδραση, αλλά αυτός δεν μας απασχολεί. Εμείς επικεντρωνόμαστε να βγάλουμε κάτι όμορφο στο γήπεδο. Ο κόσμος θέλει να έρθει στο γήπεδο και νομίζω ότι με αυτές τις νίκες θα έρθει ακόμα περισσότερος. Ωστόσο στο βόλεϊ υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Εμείς πρέπει να διαχειριστούμε όλες τις καταστάσεις.

Σαν επαγγελματίες παίκτες πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τι έχει προηγηθεί πριν και να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Όσον αφορά τον ευρωπαϊκό αγώνα οφείλουμε να πάρουμε μία ακόμα νίκη απέναντι στους Δανούς και να περάσουμε στην επόμενη φάση. Εμείς θέλουμε να είμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι. Στο τέλος θα γίνει το ταμείο. Το Πρωτάθλημα είναι δύσκολο και δεν χρειάζεται να προτρέχουμε. Άλλωστε, το έχουμε σαν Έλληνες αυτό», είπε ο Κοκκινάκης.