Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία για τη ρεβάνς με τη Χέμπαρ Πάζαρτζικ

Ο Ολυμπιακός ξεχνά την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 2-3 για το League Cup και αφοσιώνεται αποκλειστικά στον επαναληπτικό της Τετάρτης (10/11) με τη Χέμπαρ Πάζαρτζικ στον Ρέντη για τον τρίτο και τελευταίο προκριματικό γύρο του Champions League ανδρών.

Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία για τη ρεβάνς με τη Χέμπαρ Πάζαρτζικ

Σε ρυθμούς Ευρώπης κινείται η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού. Oι «ερυθρόλευκοι» έχουν αφήσει πίσω το πρώτο ματς του League Cup και την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ (2-3) και προετοιμάζονται για τη σπουδαία ρεβάνς με τη Χέμπαρ Πάζαρτζικ.

Η δεύτερη αναμέτρηση με την ομάδα της Βουλγαρίας είναι για τον Γ' προκριματικό γύρο του Champions League και θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη (10/11, 19:00, Cosmote Sport 9 HD) στο «Mελίνα Μερκούρη».

Στο κλειστό γυμναστήριο Ρέντη το σύνολο του Δημήτρη Καζάζη θα διεκδικήσει την πρόκριση στη φάση των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο Θρύλος χρειάζεται νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ και έπειτα την κατάκτηση του «χρυσού» σετ για να πανηγυρίσει την πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός ποντάρει πολύ και στη στήριξη του κόσμου, που αναμένεται να δώσει το «παρών» στο «Μ. Μερκούρη» για να ανατρέψει την κατάσταση που διαμορφώθηκε στο πρώτο ματς στη γειτονική χώρα από την ήττα των Πειραιωτών με 3-1.

Να τονιστεί ότι οι κάτοχοι της κάρτας μέλους της σεζόν 2021-22 έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου, πάντα σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης κοστίζουν 5 και 10 ευρώ και διατίθενται καθημερινά και ώρες 10:00-18:00 από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Την Tετάρτη, ανήμερα του αγώνα, η διάθεσή τους θα πραγματοποιείται και από το «Μελίνα Μερκούρη» από τις 17:00.