Λιγκ Καπ βόλεϊ - Live Streaming: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (16:00)

Τον ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή (16:00) η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού για το Λιγκ Καπ. 

Λιγκ Καπ βόλεϊ - Live Streaming: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (16:00)

Στροφή στο Λιγκ Καπ περιλαμβάνει το πρόγραμμα των υποχρεώσεων της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, η οποία αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο Ρέντη την Κυριακή (7/11) στις 16:00 (EΡΤ Sports) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στον πρώτο αγώνα της Α’ Φάσης της διοργάνωσης.

Σε κρίση ο Ολυμπιακός, πώς ήρθαν οι βαριές ήττες από Ζοκ και Πάζαρτζικ

Οι πρωταθλητές θέλουν τη νίκη για να αποκτήσουν το προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του δεύτερου αγώνα που θα διεξαχθεί την μεθεπόμενη Κυριακή (14/11) στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο μετά την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, η προσοχή των «ερυθρόλευκων» θα στραφεί στον επαναληπτικό που μεσολαβεί με τη Χεμπάρ Παζαρντζίκ ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη (10/11) στις 19:00 στο Ρέντη.

Ο Δημήτρης Καζάζης δήλωσε: «Ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας και μια ακόμη πρόκληση. Ο ΠΑΟΚ είναι βελτιωμένος το τελευταίο διάστημα και εμείς πρέπει να μαζέψουμε δυνάμεις και με μεγάλη συγκέντρωση να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Θα δώσουμε τα πάντα να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και ελπίζω να έχουμε τον κόσμο μας να δώσει ωθήσει στους αθλητές μας να πετύχουμε τον στόχο μας».

Ο Κώστας Στιβαχτής σχολίασε: «Μετά το ευρωπαϊκό παιχνίδι στρέφουμε την προσοχή μας σε μια διαφορετική εγχώρια διοργάνωση όπως είναι το Λιγκ Καπ. Θα αντιμετωπίσουμε νωρίς μια πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει και αυτή στόχο να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής και για το λόγο αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από την νίκη».

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ