Καζάζης: «Σπουδαία νίκη με καθαρή απόδοση»

Ικανοποιημένος έμεινε ο Δημήτρης Καζάζης από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Φοίνικα Σύρου με 3-0.

Καζάζης: «Σπουδαία νίκη με καθαρή απόδοση»

Με εμφάνιση πρωταθλητή, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού έκανε το «τρία στα τρία» στο πρωτάθλημα, αφού πανηγύρισε μία μεγάλη καθαρή νίκη στην Σύρο, κερδίζοντας με 3-0 σετ τον Φοίνικα.

Φοίνικας Σύρου-Ολυμπιακός 0-3: Κυρίαρχος με 7 άσους

Μετά τη νίκη ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Δημήτρης Καζάζης δήλωσε: «Το ντέρμπι δεν ήταν εύκολο, γιατί ο αντίπαλός μας είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, αλλά νομίζω ήμασταν αποφασισμένοι, πιέσαμε πάρα πολύ στο σερβίς, κρατήσαμε πολύ καλά την τακτική μας στο μπλοκ-άμυνα. Μια σπουδαία καθαρή νίκη στην Σύρο, η οποία συνδυάστηκε με πολύ καλή απόδοση. Αν εξαιρέσουμε το δεύτερο σετ, που μας πίεσε η Σύρος, ήμασταν κυρίαρχοι σε όλο τον αγώνα! Μέσα από σκληρά σετ, σκληρά παιχνίδια, οι ομάδες γίνονται καλύτερες και εμείς το δείξαμε αυτό. Μόλις πήραμε το δεύτερο σετ, η ομάδα δεν μπορούσε να κρατηθεί και το αποτέλεσμα είναι φυσιολογικό. Τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί έχουν ένα πολύ σκληρό πρόγραμμα, με ταξίδια και παιχνίδια συνεχόμενα και ανταποκρίνονται 100%. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές! Θα τα δώσουμε όλα στην Βουλγαρία, γιατί θέλουμε να πάμε στους ομίλους του CEV Champions League, το έχει ανάγκη και ο Ολυμπιακός και το ελληνικό βόλεϊ. Περιμένουμε αυτά τα ματς με αγωνία. Οι φίλαθλοί μας ήταν φανταστικοί, μακάρι να έρχονται και να μας στηρίζουν, δίνουν μεγάλη ώθηση στην ομάδα. Εγώ προσωπικά, από τη θέση μου, κάνω μία έκκληση στον κόσμο, γιατί η ομάδα αυτή πραγματικά αξίζει και πρέπει να έρχονται να μας βοηθούν όπως αυτοί ξέρουν καλύτερα από όλους».

Από την πλευρά του ο Πάβλε Πέριτς σχολίασε: «Θέλω να πω συγχαρητήρια στην ομάδα μου, γιατί κερδίσαμε εδώ 3-0 μία ομάδα όπως η Σύρος, η οποία θα παλέψει για τις πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα μαζί με εμάς και είναι πολύ καλή στην έδρα της, εδώ. Νομίζω παίξαμε πολύ καλά, είχαμε πολύ καλό σερβίς και κάθε παίκτης μας ήταν στο υψηλότερο επίπεδο, με συγκέντρωση στον αγώνα. Νομίζω, ότι εάν παίζουμε έτσι, μπορούμε να κερδίζουμε πάντα. Τώρα, πρέπει να προετοιμαστούμε για το ματς με την βουλγαρική ομάδα, για τα προκριματικά του CEV Champions League. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το ματς γρήγορα και να ετοιμαστούμε για αυτό στην Βουλγαρία, επειδή για εμάς είναι το πιο σημαντικό ματς αυτό τώρα».