Ολυμπιακός: Πρώτα ο Φοίνικας Σύρου και μετά η Χέμπαρ Πάζαρτζικ

Τον Φοίνικα Σύρου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (30/10, 19:00) ο Ολυμπιακός πριν από τον αγώνα με την Χένταρ Πάζαρτζικ.

Ολυμπιακός: Πρώτα ο Φοίνικας Σύρου και μετά η Χέμπαρ Πάζαρτζικ

Στη Σύρο βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής (29/10), η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, ενόψει της αναμέτρησης της 3ης αγωνιστικής της Volleyleague με αντίπαλο τον Φοίνικα, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (30/10) στις 19:00 (ΕΡΤ Sports 2 HD).

O Ολυμπιακός που προέρχεται από την πρόκριση στο γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, επί της Κομάρνο, ταξίδεψε ακτοπλοϊκώς το πρωί της Παρασκευής για το νησί της Σύρου, για την αναμέτρηση με τον Φοίνικα, στην οποία στόχος είναι η τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα.

Στη συνέχεια η προσοχή των πρωταθλητών θα στραφεί στο πρώτο παιχνίδι με την Χένταρ Πάζαρτσικ που θα διεξαχθεί στη Βουλγαρία την προσεχή Τετάρτη (3/11) στις 19:00. Τα αγωνιστικά προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης με το Φοίνικα αφορούν στην απουσία του Δημήτρη Τζιάβρα ο οποίος δεν ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή, λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Ο Δημήτρης Καζάζης δήλωσε για τον αγώνα: «Θεωρώ ότι η Σύρος είναι μια ομάδα που έχει ακριβώς τους ίδιους στόχους με εμάς. Από την πλευρά μας βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι, ώστε να κάνουμε αυτό που πρέπει. Στόχος της ομάδας είναι η νίκη και θα πάμε για να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για αυτό τον αγώνα».

Από την μεριά του ο Σταύρος Κασαμπαλής σχολίασε: «Προερχόμαστε από την πρόκριση στο γ’ προκριματικό γύρο του Champions League και έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι στη Σύρο. Η ομάδα μας έχει μεγάλη θέληση και πίστη για να κερδίσει το Φοίνικα. Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον και πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά είμαστε πολύ προετοιμασμένοι. Ακολουθούμε όλες τις οδηγίες των προπονητών, βρισκόμαστε σε φόρμα και νομίζω ότι άμα δώσουμε το 100% όλοι, θα είμαστε αυτοί που θα χαμογελάσουν το βράδυ του Σαββάτου».