Ολυμπιακός: Ξεκίνημα με ΟΦΗ για το 31ο

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει στην Κρήτη τον ΟΦΗ το Σάββατο (16/10, 17:00) για την πρώτη αγωνιστική της Volley League. 

Ολυμπιακός: Ξεκίνημα με ΟΦΗ για το 31ο

Μετά από την πρόκριση στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League με τις δυο ισάριθμες νίκες κόντρα στη Μλάντοστ Μπρτσκο, ήρθε η ώρα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Οι Πειραιώτες θα μεταβούν στο Ηράκλειο, για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Volley League η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο (16/10, 17:00). Στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι να ξεκινήσουν νικηφόρα την πορεία τους για την κατάκτηση του 31ου πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση με τον ΟΦΗ θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το επίσημο κανάλι της ΕΣΑΠ στο Youtube (Volleyleague TV).

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Άλεν Παγένκ, Δημήτρη Χαραλαμπίδη, Κώστα Στιβαχτή, Νίκολα Μιγιαήλοβιτς, Χέρμανς Έγκλεσκαλνς, Ανδρέα Ανδρεάδη, Δημήτρη Ζήση, Νίκο Ζουπάνη, Ηρακλή Παπαδόπουλο, Ανέστη Δαλακούρα, Πάβλε Πέριτς, Δημήτρη Εφραιμίδη. Εκτός λόγω μικροπροβλημάτων τραυματισμών έμειναν οι Σταύρος Κασαμπαλής και Δημήτρης Τζιάβρας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δημήτρης Καζάζης: «Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάμε το πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι φέτος θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, αφού υπάρχουν τέσσερις ομάδες που μπορούν να διεκδικήσουν όλους τους τίτλους. Φυσικά είναι και η ομάδα μας μέσα σε αυτές και ο στόχος ο δικός μας είναι να προσπαθήσουμε να πάρουμε όλους τους τίτλους. Γίνεται η αρχή από το Σάββατο στην έδρα του ΟΦΗ και στόχος είναι σίγουρα η νίκη. Τα παιχνίδια της πρώτης φάσης των προκριματικών ήταν μια καλή προετοιμασία και θεωρώ ότι σιγά σιγά θα ανεβάζουμε την απόδοσή μας και θα γινόμαστε καλύτεροι. Πάντα ο στόχος του Ολυμπιακού και ο δικός μας είναι να πετυχαίνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

Κώστας Στιβαχτής: «Καταρχήν θέλω να ευχηθώ καλή αρχή με υγεία σε όλες τις ομάδες. Ελπίζω να παίξουμε ένα πολύ ωραίο πρωτάθλημα, να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και να είναι διαφήμιση για το άθλημα. Όσον αφορά τη δική μας ομάδα πρέπει να είμαστε πεινασμένοι και να δείξουμε ότι θα διεκδικήσουμε για άλλη μια χρονιά το πρωτάθλημα που είναι ο μεγάλος στόχος της ομάδας. Θα πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά για να το καταφέρουμε όλο αυτό, γιατί φέτος νομίζω ότι ο ανταγωνισμός είναι αρκετά μεγάλος και πραγματικά πιστεύω ότι θα γίνει σπουδαίο πρωτάθλημα. Όσον αφορά προσωπικά εμένα, οι ίδιοι στόχοι της ομάδας είναι και δικοί μου. Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να παίξουμε όσο καλύτερο βόλεϊ γίνεται».