Πέριτς: «Με τον καιρό θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι»

Ο εκ των διακριθέντων του Ολυμπιακού στη νίκη 0-3 επί της Μλάντοστ στο Μπρτσκο για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League Πάβλε Πέριτς δήλωσε ότι ο ίδιος και η ομάδα θα βελτιώνονται με το πέρασμα του χρόνου.

Πέριτς: «Με τον καιρό θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι»

O Πάβλε Πέριτς ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού στην πανεύκολη, όπως αποδείχθηκε, νίκη των «ερυθρολεύκων» επί της Μλάντοστ Μπρτσκο εκτός έδρας με 3-0 για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο 23χρονος Σέρβος βολεϊμπολίστας, που μάλιστα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με 14 πόντους, δήλωσε στο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού: «Το παιχνίδι ήταν σημαντικό, επειδή ήταν το πρώτο επίσημο της σεζόν. Θέλω να συγχαρώ την ομάδα μου για τη σημαντική νίκη. Ελπίζουμε ότι θα παίξουμε ακόμα καλύτερα στο επόμενο παιχνίδι και θα προκριθούμε στον δεύτερο γύρο των προκριματικών».

Όσον αφορά την προσωπική απόδοσή του, σημείωσε: «Είμαι μόνο δέκα ημέρες με την ομάδα. Σήμερα ήταν καλή η απόδοση όλης της ομάδας πρώτα και μετά η δική μου. Νομίζω ότι με τον καιρό εγώ και η ομάδα μας θα είμαστε όλο και καλύτεροι».