Καζάζης: «Ήμασταν πολύ σοβαροί και συγκεντρωμένοι»

Στις δηλώσεις του μετά τον νικηφόρο (3-0) αγώνα με τη Μλάντοστ ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα της ομάδας του.

Καζάζης: «Ήμασταν πολύ σοβαροί και συγκεντρωμένοι»

Ο Δημήτρης Καζάζης δήλωσε μετά το ματς στη Βοσνία και την ξεκούραστη επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Μλάντοστ Μπρτσκο στο σάιτ του Ερασιτέχνη (olympiacossfp.gr) τα εξής:

«Ήταν το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς. Δείξαμε μεγάλη συγκέντρωση και σοβαρότητα στο παιχνίδι μας και είναι χαρακτηριστικό ότι κάναμε πολύ λίγα λάθη ενώ πιέσαμε τον αντίπαλό μας. Σίγουρα ξέρουμε ότι είμαστε ανώτερη ομάδα από τη Μλάντοστ, αλλά κρατάμε τη σοβαρότητα και τη συγκέντρωση που δείξαμε σήμερα. Μέσα από αυτά τα ματς στο ξεκίνημα της χρονιάς χτίζουμε την ομοιογένεια και την αυτοπεποίθηση της ομάδας και κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι να είμαστε πιο βελτιωμένοι από το προηγούμενο.

Πρόσθεσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού: «Όλα τα παιδιά πήραν χρόνο συμμετοχής, εκτός από τον Κασαμπαλή που είχε ένα μικροπρόβλημα και προφυλάχθηκε. Έμεινα ικανοποιημένος από τη διάθεση και τη συγκέντρωση που έδειξαν. Κάθε νίκη εκτός συνόρων είναι σημαντική και για τον Ολυμπιακό αλλά και για το ελληνικό βόλεϊ».