Ο Παναθηναϊκός αποσύρει τη φανέλα του Σωτήρη Πανταλέοντα!

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη Κυριακή (26/09, 18.30) θ' αποσύρει τη φανέλα του Σωτήρη Πανταλέοντα σε ειδική εκδήλωση στο κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Ο Παναθηναϊκός αποσύρει τη φανέλα του Σωτήρη Πανταλέοντα!

Η «σημαία» στον... ιστό της!

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη Κυριακή (26/09, 18.30) θα αποσύρει τη φανέλα του παλαίμαχου, πλέον, Σωτήρη Πανταλέοντα, σε ειδική εκδήλωση που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας («Παύλος Γιαννακόπουλος»).

Ο πρώην εμβληματικός αρχηγός του τμήματος βόλεϊ, θα τιμηθεί, κατ' αυτόν τον τρόπο, με την φανέλα του με το νούμερο «14» να αναρτάται στην οροφή του κλειστού.

Παράλληλα, θα ανέβουν στην οροφή του «Τάφου του Ινδού» τρία λάβαρα που θα έχουν πάνω όλους τους τίτλους των τμημάτων βόλεϊ (ανδρών και γυναικών) καθώς και του μπάσκετ γυναικών του συλλόγου, ενώ προς τιμήν του εμβληματικού πράσινου άσου θα διεξαχθεί φιλική αναμέτρηση με την Κυπριακή ομάδα του Παραλιμνίου.

Αναλυτικά η «πράσινη» ανακοίνωση:

«Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στις 6.30μ.μ. στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος διοργανώνει εκδήλωση και φιλικό αγώνα προς τιμήν του εμβληματικού αρχηγού του Συλλόγου, Σωτήρη Πανταλέοντα.

Κατά την εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί η απόσυρση της αγωνιστικής φανέλας του αθλητή που τίμησε όσο λίγοι το «τριφύλλι», ώστε να κοσμεί για πάντα τον ουρανό του «Παύλος Γιαννακόπουλος». Η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα βραβεύσει τον αθλητή πρότυπο για την ένδοξη αγωνιστική σταδιοδρομία του αλλά και τη συνολική προσφορά του στον Σύλλογο.

Παράλληλα, θα ανυψωθούν και τρία λάβαρα με τους τίτλους των τμημάτων βόλεϊ ανδρών, βόλεϊ γυναικών και μπάσκετ γυναικών. Εν συνεχεία το πλαίσιο της «πράσινης» γιορτής θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας ανάμεσα στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού και στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Σε ό,τι αφορά τους φιλάθλους η προσέλευση τους στο γήπεδο θα ξεκινήσει στις 5.30μ.μ. και θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Η άδεια του γηπέδου είναι για 1000 θεατές και με βάση τα ανακοινωθέντα των υγειονομικών αρχών μπορούν να παρευρεθούν μέχρι 600 άτομα. Θα δοθεί προτεραιότητα εισόδου στους κατόχους διαρκείας, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Η απόσυρση της φανέλας του Σωτήρη Πανταλέοντα καθώς και τα λάβαρα των τίτλων θα πραγματοποιηθεί στις 6:45μ.μ. ενώ ο φιλικός αγώνας θα ξεκινήσει στις 7μ.μ.»