Εθνική βόλεϊ Ανδρών: Φιλικά με Λετονία πριν το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Δύο φιλικές αναμετρήσεις με αντίπαλο την Λετονία θα δώσει η Εθνική μας ομάδα βόλεϊ των Ανδρών, πριν τις αναμετρήσεις της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Εθνική βόλεϊ Ανδρών: Φιλικά με Λετονία πριν το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Η Εθνική μας ομάδα βόλεϊ των Ανδρών συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της προσπάθειας που καταβάλει για διάκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Στο πλαίσιο αυτό, πέρα από τις προπονήσεις που συνεχίζονται ακατάπαυστα στο «στρατόπεδο» της «γαλανόλευκης», το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προγραμμάτισε και δύο φιλικές αναμετρήσεις για το επόμενο διάστημα.

Οι διεθνείς του ομοσπονδιακού μας προπονητή, Δημήτρη Ανδρεόπουλου, θα αντιμετωπίσουν στο Καρπενήσι την Κυριακή 22 και την Δευτέρα 23 Αυγούστου την Λετονία, με τους παίκτες να έχουν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν από τις συνεχόμενες προπονήσεις και ο εκλέκτορας της Εθνικής θα μπορέσει παράλληλα να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα, δύο εβδομάδες πριν το πρώτο σερβίς του Ευρωβόλεϊ.

Ο αγώνας της Κυριακής θα μεταδοθεί ζωντανά από το STAR Κεντρικής Ελλάδας στις 18.00.

Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία, «όσοι επιθυμούν να βρεθούν στο κλειστό του Καρπενησίου για να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις θα πρέπει στην είσοδο να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικό rapid test. Η χρήση μάσκας εντός του κλειστού γυμναστηρίου είναι υποχρεωτική».