Φοίνικας Σύρου: Παρουσιάστηκε ο νέος προπονητής

Ο Φούλβιο Μπερτίνι είναι ο νέος προπονητής του Φοίνικα Σύρου - Η παρουσίαση του νέου κόουτς - «Ανυπομονώ να ξεκινήσει η χρονιά, αναγνωρίζοντας την αγάπη που έχουν όλοι για την ομάδα εδώ στο νησί», σχολίασε. 

Φοίνικας Σύρου: Παρουσιάστηκε ο νέος προπονητής

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του Φοίνικα Σύρου ONEX η παρουσίαση του νέου προπονητή Φούλβιο Μπερτίνι. Στα γραφεία της ομάδας βρέθηκε ο πρόεδρος του ΤΑΑ κ. Χρήστος Καφτηράνης, το μέλος του Δ.Σ και αντιπρόεδρος της ΕΣΑΠ Κώστας Νικολούζος, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Αντώνης Ρούσσος, όπως και οι Τζέιμς Νεόφυτος, Άννα Μουστάκα και Μανώλης Βαμβακούσης.

Χρήστος Καφτηράνης: «Με μεγάλη χαρά ήρθαμε εδώ για να παρουσιάσουμε το νέο προπονητή μας. Η ομάδα θα συνεχίσει όλη μαζί, να χαρούμε τις νέες επιτυχίες. Φούλβιο.. καλωσόρισες»

Σε ερώτηση για το αν ο κ. Μπερτίνι ήρθε για ένα χρόνο η το πλάνο είναι μακροπρόθεσμο, ο πρόεδρος της ομάδας τόνισε: «Θα εξαρτηθεί και από τον κ. Μπερτίνι. Εμείς επιλέξαμε τον Φούλβιο μέσα από ένα άλλο τιμ προπονητών που μας είχαν προτείνει οι διάφοροι μάνατζερ. Είδαμε το βιογραφικό του. Είμαστε βέβαιοι ότι θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία . Θα φτιάξουμε μια ομάδα αντάξια της ιστορίας του συλλόγου και πιστεύω πως θα είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί από πέρσι.

Μετά την περσινή χρονιά, φέτος θα λάβουμε μέρος σε περισσότερες διοργανώσεις. Θα έχουμε σούπερ καπ, πρωτάθλημα, κύπελλο και λιγκ καπ. Ας είμαστε καλά, να είμαστε όλοι υγιής και βλέπουμε. Εδώ είμαστε. Γιατί όχι και την επόμενη χρονιά να είμαστε μαζί. Κλείνοντας θέλω να πω ότι ο Φούλβιο προέρχεται από μια χώρα που το βόλεϊ βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ο ίδιος έχει εργαστεί και στην Γαλλία, οπότε έχει μια άποψη από δύσκολα και σημαντικά πρωταθλήματα. »

Φούλβιο Μπερτίνι: «Χαίρομαι πάρα πολυ που βρίσκομαι εδώ. Είμαι χαρούμενος από όλα τα μέλη της ομάδας. Αναγνωρίζω ότι έρχεται μια πολύ ανταγωνιστική χρονιά που θα έχει μέσα και Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι άνθρωποι εδώ. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η χρονιά, αναγνωρίζοντας την αγάπη που έχουν όλοι για την ομάδα εδώ στο νησί. Η ομάδα μας έχει παρόμοια δυναμική με τους υπόλοιπους αντιπάλους. Η διοίκηση σε συνεργασία με εμένα έχουμε δώσει το καλύτερο δυνατό για να έχουμε ένα δυνατό ρόστερ και να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις δύσκολες υποχρεώσεις μας.

Σε ερώτηση για το τι μπορεί να προσφέρει ο Πέτερ Μιχάλοβιτς που είναι καθαρά προσωπική του επιλογή ο Ιταλός τεχνικός είπε: «Είναι ένας παίκτης που δίνει πάντα το 100% και στους αγώνες και στις προπονήσεις. Είναι ένας αθλητής που είναι πάντα προσηλωμένος και συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνει.