Πέριτς: «Είμαι οπαδός του Ερυθρού Αστέρα και του Ολυμπιακού»

Ο Πάβλε Πέριτς μας μίλησε για την αγάπη του προς τον Ερυθρό Αστέρα και τον Ολυμπιακό, αλλά και τη συμβουλή του Μίλαν Γιούρισιτς.

Πέριτς: «Είμαι οπαδός του Ερυθρού Αστέρα και του Ολυμπιακού»

Επικοινωνήσαμε με τον Πέριτς και εξασφαλίσαμε τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτη του Ολυμπιακού.

Για ποιον λόγο επέλεξες τον Ολυμπιακό;: «Ήμουν οπαδός του Ερυθρού Αστέρα από μικρό παιδί και όπως όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας είναι αδελφικά σωματεία. Άρα είμαι και οπαδός του Ολυμπιακού. Όταν ο Ολυμπιακός μού έκανε πρόταση, δεν το σκέφτηκα και πολύ, ενθουσιάστηκα και συμφωνήσαμε γρήγορα σε όλα».

Τι ξέρεις για τον Ολυμπιακό;: «Είμαι χαρούμενος γιατί το μέγεθος του νέου κλαμπ μου είναι μεγάλο και οι οπαδοί του δημιουργούν εκπληκτική ατμόσφαιρα στα ματς τόσο του ποδοσφαίρου όσο και του μπάσκετ και του βόλεϊ. Έχω δει πολλά βίντεο. Ο Ολυμπιακός πάντα βάζει υψηλούς στόχους, τους υψηλότερους, και είμαι έτοιμος να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας τις επιτυχίες της νέας χρονιάς».

Με ποιον μίλησες πριν αποφασίσεις;: «Με πολλούς ανθρώπους και άκουσα μόνο θετικά για τον Ολυμπιακό, την ομάδα και το κλαμπ. Περισσότερο με τον Μίλαν Γιούρισιτς που έπαιξε αρκετά χρόνια στον Πειραιά. Μου είπε ότι είναι η καλύτερη ευκαιρία μου να εξελιχθώ ως παίκτης και να έχω ανοδική πορεία στην καριέρα μου. Γι’ αυτόν τον λόγο θέλω να τον ευχαριστήσω για τις κατευθύνσεις που μου έδωσε».

Ο στόχος σου;: «Περιμένω πώς και πώς να έρθω στην Ελλάδα, να ξεκινήσω προετοιμασία και τους αγώνες, και ελπίζω να φέρουμε όλοι μαζί τα καλύτερα αποτελέσματα, να κατακτήσουμε όλους τους εγχώριους τίτλους και να προκριθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».

Ο Πέριτς αντικατέστησε τον Πέτριτς στην Εθνική Σερβίας, παίρνει ευκαιρίες μέσω του Νέισονς Λιγκ και με τις καλές εμφανίσεις του θέλει να πείσει τον Σλόμπονταν Κόβατς (τον πρώην παίκτη του Άρη) ότι αξίζει μια θέση στη δεκατετράδα της Σερβίας στο Ευρωβόλεϊ.