Καντού για Θρύλο, Χιρς για ΠΑΟΚ, στον ΟΦΗ ο Δεληκώστας, Μάζιαρζ για Κηφισιά, Γαλιώτος στον Φοίνικα

Toν πρώην διεθνή Βραζιλιάνο Καντού κοιτάει ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ μελετούσε τον Γερμανό Σιμόν Χιρς που έκλεισε στην Φρηντρισχάφεν, ο ΟΦΗ συμφώνησε με τον Κώστα Δεληκώστα, η Κηφισια μιλάει με τον Πολωνό Aλεξάντερ Μάζιαρζ, ενώ ο Φοίνικας άρπαξε από τον Παναθηναϊκό τον Γαλιώτο και ανανέωσε με τον Παπαγγελόπουλο.

Καντού για Θρύλο, Χιρς για ΠΑΟΚ, στον ΟΦΗ ο Δεληκώστας, Μάζιαρζ για Κηφισιά, Γαλιώτος στον Φοίνικα

Κι άλλες μεγάλες μεταγραφές έχουν στα σκαριά οι ομάδες της Volley League ανδρών, με τον Ολυμπιακό να αναζητά ακραίο με υποδοχή, προκειμένου να κάνει δίδυμο με τον Σέρβο Μιγαήλοβιτς, μετά τις αρνητικές απαντήσεις που πήρε από τους Καναδούς Χόγκ, Μάαρ.

Μέσα στους παίκτες που προτάθηκαν είναι ο πρώην διεθνής Βραζιλιάνος Καντού (Κάρλος Εντουάρντο Μπαρέτο Σίλβα) (1.99, 27) με έφεση στην επίθεση, που έχει παίξει στην ιταλική Καλίπο, τη γαλλική Παρί, στις βραζιλιάνιες Πινέιρο, Κρουζέιρο, Μόντες Κάρλος και φέτος στην Μπανίγιας των Αραβικών Εμιράτων. Τους προβληματίζει ότι πήγε στην αραβική χερσόνησο, αλλά απο εκεί πήρε και η ποδοσφαιρική ομάδα τον Ελ Αραμπί(Κατάρ) με τα γνωστά αποτελέσματα.

Στα υπόψην και ο Ολλανδός Mάρτεν Βαν Γκάρντενερ(31, 2.00), με τον Καζάζη να ψάχνει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Γερμανού Φρομ.

Λεζάντα: Ο Βαν Γκάρντενερ

Ο ΠΑΟΚ μετά τον Κουκλίνσκι, που θα είναι καλό δίδυμο με τον Κουμεντάκη αναζητά διαγώνιο και στο στόχαστρο του ήταν ο δεύτερος διαγώνιος της Γερμανίας Σιμόν Χιρς(29. 2.04), ένας παίκτης που παίζει με γρήγορες μπάλες και ταίριαζε με τον Καναδό πασαδόρο Ουόλς. Μέχρι να αποφασίσει ο Καλμαζίδης, ο παίκτης συμφώνησε με την Φριντρισχάφεν.

Στον ΟΦΗ συμφώνησε ο Κώστας Δεληκώστας και ξεκίνησε ο σχεδιασμός της ομάδας, ενώ η Κηφισιά θέλει τον Πολωνό Αλεξάντερ Μάζιαρζ(26, 2.5), που έπαιζε στον Μίλων, ενώ έχει ήδη τους ακραίους Κωτσάκη, Κωστόπουλο, τους κεντρικούς Μελέ, Σπηλιώτη, Λινάρδο, τον διαγώνιο Παλαιολόγου, τον πασαδόρο Ρούση και τα λίμπερο Κοντοστάθη, Σονάκη.

Ο Φοίνικας άρπαξε από τον Παναθηναϊκο τον πασαδόρο Μάρκο Γαλιώτο με τριετές συμβόλαιο, ενώ ανανέωσε με τον διεθνή Νίκο Παπαγγελόπουλο και ψάχνει ξένο πασαδόρο που θα κάνει τη διαφορά. Ο Παναθηναϊκός αναζητά δεύτερο πασαδόρο, ενώ παίζεται η θέση του λίμπερο με Στεφάνου, ο Φίλιππος Βέροιας έκλεισε το ρόστερ του, ενώ ο Μίλων ψάχνει δεύτερο κεντρικό που θα κάνει δίδυμο με τον Κουβανό Όσκαρ Αβίλα και περιμένει την απάντηση του λίμπερο Άκη Δαρίδη.