Ο Λευκορώσος Πάβελ Κουκλίνσκι στον ΠΑΟΚ (vid)

Ο 32χρονος Λευκορώσος ακραίος Πάβελ Κουκλίνσκι είναι ο παίκτης με τον οποίο ο ΠΑΟΚ θα πορευτεί στο νέο πρωτάθλημα και θα κάνει δίδυμο με τον Ράφα Κουμεντάκη.

Ο Λευκορώσος Πάβελ Κουκλίνσκι στον ΠΑΟΚ (vid)

Ο αριστερόχειρας Κουκλίνσκι (νο 20, 1. 94) είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τον ΠΑΟΚ, είχε προταθεί και στον Ολυμπιακό και απορρίφθηκε. Είναι μία από τις επιλογές που έχει ξεχωρίσει ο Καλμαζίδης. Πρόκειται για καλό ακραίο, χωρίς όμως ηγετικά προσόντα, γι αυτό και ο διαγώνιος που θα αποκτηθεί πρέπει να είναι ο παίκτης που θα σηκώσει την ομάδα στις πλάτες του.

Ο διεθνής ακραίος έχει ύψος 1.94 πέρσι αγωνίστηκε στην τουρκική Σολχάν Σπορ, ενώ από το 2017 όταν και εγκατέλειψε τη Λευκορωσία αγωνίστηκε ά σε Γαλλία(Παρί), Κίνα (Τιανζίν), Κατάρ (Αλ Αχλί) ενώ ήταν στην εξάδα της εθνικής Λευκορωσίας με την οποία συμμετείχε στο Ευρωβόλεϊ 2019. Η ομάδα του δεν πέρασε από τους ομίλους, αφού τερμάτισε τελευταία στο γκρουπ της Σλοβενίας. Στο μοναδικό νικηφόρο ματς (3-2) τη Φινλανδία ο Κουκλίνσκι είχε 6 πόντους(5/23 επιθέσεις) και αντικαταστάθηκε στο τρίτο σετ όταν το σκορ ήταν 1-2. Δεν είναι πλέον διεθνής, αφού δεν έπαιξε στα προκριματικά του Ευρωβόλεϊ στην Ουγγαρία.