Μπερτίνι, Μιχάλοβιτς στη Σύρο, απαντά ο Χόγκ, Πάμπλο στον Μίλωνα, Μπράουν σε ΠΑΟΚ, Γαλιώτος για ΠΑΟ

Πακέτο από τη Ναντ πήρε ο Φοίνικας Σύρου, τους Μπερτίνι, Μιχάλοβιτς, ο Ολυμπιακός περιμένει την απάντηση του Χογκ, ο Μίλων απέκτησε Μούχλια, Ούρτσεβιτς, ο Μπράουν υπέγραψε στον ΠΑΟΚ, ο Γαλιώτος συζητά με ΠΑΟ, έκλεισε το ρόστερ του Φίλιππου Βέροιας.

Μπερτίνι, Μιχάλοβιτς στη Σύρο, απαντά ο Χόγκ, Πάμπλο στον Μίλωνα, Μπράουν σε ΠΑΟΚ, Γαλιώτος για ΠΑΟ

Πακέτο από τη Ναντ πήρε ο Φοίνικας Σύρου, αφού συμφώνησε με τον Ιταλό προπονητή Φούλβιο Μπερτίνι και τον Σλοβάκο διαγώνιο Πέτερ Μιχάλοβιτς που ήταν την τελευταία τριετία μαζί στη γαλλική ομάδα.

Η Ναντ άλλαξε φιλοσοφία, θα συνεχίσει με προπονητή τον πρώην λίμπερο Ουμπέρτ Ενό και ο Ιταλός προπονητής φέρνει μαζί του στη Σύρο, τον διαγώνιο που τον έβγαλε ασπροπρόσωπο τρία χρόνια. Ο Μιχάλοβιτς είναι 31 χρονών, με 2.00 ύψος και πριν από την τριετία στη Ναντ, έπαιξε στη ρωσική Γιάροσλαβ, στις ιταλικές Λατίνα, Βίμπο, Ορτόνα και ξεκίνησε την καριέρα του από την Οστράβα. Κατέκτησε το 2011 το Ευρωπαϊκό Λιγκ και το 2014 με τη Λατίνα έφτασε στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ.

O Φούλβιο Μπερτίνι, αφού δούλεψε ως βοηθός στην ιταλική Σάντα Κρόσε, στη σλοβάκικη Μπρατισλάβα και στη γαλλική Μποβέ ανέλαβε το 2016 τη Σάντα Κρόσε και το 2018 τη γαλλική Ναντ. Στη Σύρο έχουν ήδη κορμό με Τζούριτς, Στερν, Φράγκο, Μήλη, Καρασαββίδη.

Ο Αντρέ Μπράουν εξάλλου συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ, αλλά μετά το κάζο της διάψευσης, περιμένουν να δουν την υπογραφή του σε συμβόλαιο για να τον ανακοινώσουν και στην Πυλαία συνεχίζουν ο Κοκκινάκης ως λίμπερο και ο Κουμεντάκης, ενώ επέστρεψε ο Γάτσης.

Ο Ολυμπιακός έδωσε τελεσίγραφο στον Καναδό Νίκολας Χόγκ να απαντήσει ως το βράδι αλλιώς θα στραφούν σε άλλον ξένο ακραίο. Αν όμως φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα θα είναι το βαρύ πυροβολικό του πρωταθλητή. Και φυσικά αναζητούν ξένο κεντρικό μπλοκέρ που θα κάνει τη διαφορά.

Ο Φίλιππος Βέροιας έκλεισε το ρόστερ του με τους Γκλάστοουν, Εντουάρτο, Αμπράο, λίμπερο τον Μιχελάκη, Τζιουμάκα Γ, Μαυροβουνιώτη, Προύσαλη, Μπουράκη και συζητά με τον Γιάννη Τακουρίδη.

Ο Μίλων μετά την επιστροφή Σπηριούνη, είναι κοντά στον δεύτερο πασαδόρο της εθνικής Αργεντινής, Πάμπλο Ούρτσεβιτς, απέκτησε τον Βασίλη Μούχλια και περιμένει την απάντηση του Άκη Δαρίδη.

Στον ΟΦΗ δεν κινείται φύλλο, ενώ ο Γαλιώτος συζητά με τον Παναθηναϊκό να επιστρέψει ως δεύτερος πασαδόρος. Η Κηφισιά έχει πλέον προπονητή τον Γιάννη Ορφανό κράτησε τους Κωτσάκη, Κοντοστάθη και πήρε τον Κωστόπουλο που έπαιζε στον Φοίνικα.