Στιβαχτής: «Επαναφέραμε τον Ολυμπιακό στη φυσική του θέση»

Ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Κώστας Στιβαχτής έστειλε μήνυμα στα μέλη του Συλλόγου και τα ευχαρίστησε για την στήριξή τους.

Στιβαχτής: «Επαναφέραμε τον Ολυμπιακό στη φυσική του θέση»

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε ένα ακόμη πρωτάθλημα στο βόλεϊ ανδρών και έραψε το τρίτο αστέρι! Ο αρχηγός Κώστας Στιβαχτής με μήνυμά του στα μέλη του Συλλόγου, θέλησε να τα ευχαριστήσει για την στήριξή τους σε μια ομολογουμένως δύσκολη περίοδο, όπου η ομάδα του Πειραιά επέστρεψε στην κορυφή. Στη φυσική της θέση όπως είπε και ο έμπειρος πασαδόρος.

«Αγαπητό Μέλος του Ολυμπιακού

Η φετινή αγωνιστική χρονιά ολοκληρώθηκε στο Βόλεϊ Ανδρών. Με την κατάκτηση του 30ου πρωταθλήματος, η ομάδα μας επανήλθε στην κορυφή του Ελληνικού βόλεϊ.

Ως αρχηγός του τμήματος Βόλεϊ Ανδρών και εκπροσωπώντας όλη την ομάδα, θέλω να σε ευχαριστήσω για την πολύτιμη στήριξη που μας παρείχες φέτος μέσω της Κάρτας Μέλους.

Ήταν μια πολύ δύσκολη σεζόν αφού στερηθήκαμε την παρουσία σου στο γήπεδο, λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας covid19. Ωστόσο καταφέραμε και ξεπεράσαμε όλες τις δυσκολίες και επαναφέραμε τον Ολυμπιακό στη φυσική του θέση.

Μπορείς να προμηθευτείς το συλλεκτικό μπλουζάκι του 30ού πρωταθλήματος, από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων, στο «Γ. Καραϊσκάκης» (Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00-18:00)!

Σε ευχαριστούμε και μην σταματάς να στηρίζεις τον Ολυμπιακό!».

Κώστας Στιβαχτής

Αρχηγός της ομάδας βόλεϊ Ανδρών».