Ανδρεάδης: «Όσο μπορώ να παίξω σε αυτό το επίπεδο θα συνεχίσω» (vid)

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού, Ανδρέας Ανδρεάδης αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και στο μέλλον της καριέρας του. 

Ανδρεάδης: «Όσο μπορώ να παίξω σε αυτό το επίπεδο θα συνεχίσω» (vid)

Το έβδομο πρωτάθλημα στην καριέρα του κατέκτησε ο Ανδρέας Ανδρεάδης που αναδείχθηκε φέτος πρωταθλητής της Volley League με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 3-0: Η απονομή στους «ερυθρόλευκους» πρωταθλητές (vid)

Ο κεντρικός της ομάδας του Πειραιά σχολίασε την πορεία των «ερυθρόλευκων» στη φετινή σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στην καριέρα του τονίζοντας μεταξύ άλλων πως θα ήθελε να ασχοληθεί με την προπονητική.

Ολυμπιακος-ΠΑΟΚ 3-0: Χωρίς ανάσα, έδωσε μόλις 40 πόντους (highlights)

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός ήταν μία αλλαγμένη ομάδα σε σχέση με πέρυσι. Στα αποδυτήρια είμαστε μία οικογένεια και υπάρχει εξαιρετικό κλίμα και αυτό έπαιξε τον ρόλο του. Έχουμε σπουδαίους παίκτες. Ο Φρομ είναι από τους καλύτερους ακραίους στην Ευρώπη, ο Μιγιαήλοβιτς έχει μεγάλες παραστάσεις από το εξωτερικό και ο Έγκλεσκαλνς έχει πάρει πρωτάθλημα Γαλλίας.

Μέσα από τις δυσκολίες του κορονοϊού καταφέραμε όλοι να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα. Τη φετινή σεζόν την αφιερώνω σε όλους τους αθλητές, τους προπονητές, την διοργανώτρια αρχή και όλους όσοι συνέβαλαν στο να ολοκληρωθεί αυτό το πρωτάθλημα. Όσο μπορώ να παίξω σε αυτό το επίπεδο θα συνεχίσω. Θέλω δύο χρόνια ακόμα να είμαι στο γήπεδο. Θέλω να ασχοληθώ και με την προπονητική αλλά όλα στην ώρα τους».