Καζάζης: «Χωρίς τον Βαγγέλη Μαρινάκη δεν θα φτάναμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Ο Δημήτρης Καζάζης μίλησε για τον επόμενο στόχο του Ολυμπιακού μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη. «Γνωρίζω ότι στη δύσκολη αυτή περίοδο, αν δεν έκανε το κάτι παραπάνω...».

Καζάζης: «Χωρίς τον Βαγγέλη Μαρινάκη δεν θα φτάναμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Ο Ολυμπιακός γνώρισε πριν από την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ότι ήταν πρωταθλητή. Κάτι που επισήμανε στις δηλώσεις του ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Δημήτρης Καζάζης, ο οποίος εξήγησε τι σήμαινε αυτό: «Ξέραμε ότι είχαμε κατακτήσει το πρωτάθλημα και υπήρχε ένα πανηγυρικό κλίμα πριν από παιχνίδι εξαιτίας του οποίου προσπάθησα να κρατήσω σε εγρήγορση τα παιδιά. Αυτά τα παιχνίδια από δω και πέρα θα μας δώσουν την ευκαιρία να παίξουν όλοι για να κάνουμε μια συντήρηση, ενόψει του Λιγκ Καπ, το οποίο αποτελεί τον επόμενο μας στόχο για φέτος. Θέλω να ευχαριστήσω τον ηγέτη του Ολυμπιακού μας τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για τη στήριξη του γιατί γνωρίζω ότι στη δύσκολη αυτή περίοδο, αν δεν έκανε το κάτι παραπάνω δεν θα μπορούσαμε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο».

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 3-2: Με το μυαλό στο 30ό πρωτάθλημα

Μετά το τέλος του αγώνα, ο ακραίος του Π.Α.Ο.Κ. Κώστας Καπετανίδης τόνισε: «Δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο. Είχαμε κάποιες κακοτυχίες μέσα στη σεζόν, παίξαμε καλά σήμερα και ελπίζω να το απόλαυσε ο κόσμος που το είδε. Πιο πολύ στο παιχνίδι μέτρησε το ψυχολογικό κομμάτι γιατί παίζουμε χωρίς άγχος και με το νέο προπονητή έχουμε δείξει διαφορετική εικόνα στους αγώνες. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο μέχρι το τέλος, έχουμε και το Λιγκ Καπ μπροστά μας και θα τα δώσουμε όλα».