Καζάζης: «Να γίνουν Λιγκ Καπ και Κύπελλο» (vid)

Ικανοποιημένος δήλωσε ο Δημήτρης Καζάζης μετά τη νίκη της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού επί του Φοίνικα Σύρου με 3-0.

Καζάζης: «Να γίνουν Λιγκ Καπ και Κύπελλο» (vid)

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού επικράτησε εκτός έδρας του Φοίνικα Σύρου με 3-0 και έφτασε πιο κοντά στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός εξασφαλίσει την Τρίτη (8μμ με ΠΑΟ στο Ρέντη) τον τίτλο, υπάρχει περίπτωση διακοπής του πρωταθλήματος για να γίνει το Λιγκ Καπ, ενώ θα γίνει προσπάθεια να διοργανωθεί και Κύπελλο με τη συμμετοχή των 8 ομάδων.

Φοίνικας Σύρου-Ολυμπιακός 0-3: Τρεις βαθμοί για το 30ο πρωτάθλημα

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Δημήτρης Καζάζης, χαρακτήρισε μεγάλη τη νίκη των παικτών του τονίζοντας πως η ομάδα του απέδειξε πως είναι η καλύτερη της διοργάνωσης.

Φρομ: «Πάμε να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό»

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Νομίζω ότι σήμερα ήταν μεγάλη η νίκη μας και για το αποτέλεσμα και γιατί μας έφερε σε πολύ μεγάλη διαφορά. Είμαστε πολύ κοντά, ένα βήμα ακόμα από το να πάρουμε τον τίτλο και εδώ θα ήθελα για το καλό του βόλεϊ, οι ομάδες να είναι πιο έξυπνες και πιο ευέλικτες. Για το καλό του βόλεϊ εννοώ ότι θα ήταν καλό να παιχτούν και οι άλλες διοργανώσεις. Νομίζω ότι έχουμε αποδείξει ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα με την μεγαλύτερη διάρκεια και την καλύτερη απόδοση και ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτούμε όλοι μαζί και να πάρουμε μια καλή απόφαση για το άθλημά μας.

Εγώ δεν μπορώ να το πω αυτό (σ.σ. να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα σε περίπτωση μαθηματικής κατάκτησης) γιατί άλλοι παίρνουν τις αποφάσεις αλλά νομίζω ότι πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι και πιο ευέλικτοι από τη στιγμή που τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Από κει και πέρα η μοναδική ήττα φέτος για εμάς ήταν σε αυτό το γήπεδο μετά τη διακοπή των 2,5 μηνών το χειμώνα αλλά σήμερα ξέραμε ότι εφόσον πάρουμε καθαρή νίκη, με τρίποντο θα έχουμε κάνει το μεγάλο βήμα, για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ξέρουμε πολύ καλά τι γίνεται, μιλάμε ειλικρινά στα αποδυτήρια με τους αθλητές μας, οι οποίοι ήταν αποφασισμένοι και γυάλιζε το μάτι τους.

Δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο, αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και από τη Σύρο και πήραμε μια καθαρή νίκη, κάνοντας ένα μεγάλο βήμα για το πρωτάθλημα. Στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό δεν έχει σημασία η διαφορά. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θέλουμε να παίξουμε πολύ καλά, θέλουμε να κερδίσουμε, να ευχαριστηθούμε και να οριστικοποιήσουμε τον φετινό τίτλο».