Ο Χριστοφιδέλης θα κλείσει την πόρτα...

Δυο κενές θέσεις απομένουν για να κλείσει στο ρόστερ της ομάδας ανδρών του Ολυμπιακού, μετά την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του Ανδρέα Φράγκου, αλλά σχεδόν όλα είναι συμφωνημένα.

Ο Χριστοφιδέλης θα κλείσει την πόρτα...

Για τη θέση του πασαδόρου υπάρχει η σταθερή αξία του Κώστα Στιβαχτή και τη φανέλα του βασικού θα πάρει ο Τερβαπόρτι που ναι μεν δεν είναι καλύτερος αθλητής από τον Ντρζίζγκα, είναι όμως καλύτερος πασαδόρος.

Στους ακραίους αντί του Αλεξίεφ αποκτήθηκαν δυο Έλληνες διεθνείς, ο Ραφα Κουμεντάκης και ο Ανδρέας Φράγκος που επέστρεψε μεταμορφωμένος προς το καλύτερο από την Κορέα. Πέρυσι οι Ραούβερντινκ, Αλεξίεφ καπάρωσαν τις θέσεις των βασικών και οι υπόλοιποι έβλεπαν. Φέτος τρεις καλοί παίκτες θα διεκδικούν τις δυο θέσεις και ο Χριστοφιδέλης θα α φωνάζει “παρών” στα δύσκολα.

Οι κεντρικοί είναι ίδιοι με πέρυσι, αφού απομένουν τα τυπικά για την ανακοίνωση του Μπέμε, ενώ και τα λίμπερο δεν αντικαταστάθηκαν, κι αυτό θα είναι προς όφελος της ομάδας, αφού παρέμεινε ο βασικός κορμός , καθώς και ο προπονητής Μουνιόθ.

Η μεγάλη αλλαγή έγινε στον διαγώνιο, αφού δίπλα στον Ζουπάνι θα βρεθεί ο Σμιτ, αντί του Οιβάνεν. Ο Φινλανδός ήταν καλός στη γρήγορη μπάλα, κολλούσε όμως στο στημένο μπλοκ και το πρόβλημα θα λύσει ο Καναδός. Αν είναι καλά στην υγεία του και παίξει όπως τα δυο τελευταία χρόνια, θα είναι η δύναμη πυρός του Ολυμπιακού και ο κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος. Είναι ο τρίτος Καναδός στην ιστορία του Ολυμπιακού, μετά τους Χαλντέιν, Νταφ.

Απομένουν λοιπόν να ανακοινωθούν οι Μπέμε, Χριστοφιδέλης που θα κλείσουν την πόρτα και ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος για την υπεράσπιση του τίτλου του.

Πασαδόροι: Έμι Τερβαπορτι(Φινλ), Κώστας Στιβαχτής

Ακραίοι: Ράφα Κουμεντάκης, Γερούν Ραούβερντινκ(Ολλ), Ανδρέας Φράγκος, Κώστας Χριστοφιδέλης

Κεντρικοί: Γιώργος Πετρέας, Αντρέα Μπέμε( Γερ; ), Ανδρέας Ανδρεάδης, Παρασκευάς Τσέλιος

Λίμπερο: Γιώργος Στεφάνου, Άκης Δαρίδης

Διαγώνιοι: Γκάβιν Σμιτ(Καν), Νίκος Ζουπάνι