Ολυμπιακός: Στη Σύρο για τη νίκη οι «ερυθρόλευκοι»

Τον Φοίνικα αντιμετωπίζει στη Σύρο η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού την Παρασκευή (2/4, 20:00) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Β' Φάσης του πρωταθλήματος για τις θέσεις 1-4.

Ολυμπιακός: Στη Σύρο για τη νίκη οι «ερυθρόλευκοι»

Στη Σύρο βρίσκεται από μεσημέρι της Πέμπτης (1/4) η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, ενόψει της αναμέτρησης με τον Φοίνικα Σύρου.

Ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος για τις θέσεις 1-4, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (2/4) στις 20:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 3.

Η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη θα αγωνιστεί με στόχο τη νίκη που θα την φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του 30ού πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης δήλωσε για το παιχνίδι: «Έχουμε πάρει ένα προβάδισμα στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος και αυτό δεν πρέπει να μας κάνει να εφησυχάσουμε τώρα που ξεκινάει η τελική φάση του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Σύρου θα εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει απέναντι μας, έχει μια εξαιρετική ομάδα και περιμένω ένα σκληρό παιχνίδι. Εμείς θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να πλησιάσουμε ακόμα πιο κοντά στο στόχο μας. Πιστεύω η πίεση είναι μεγαλύτερη στον αντίπαλο μας. Εμείς θα τα δώσουμε όλα για άλλη μια νίκη που θα μας κάνει να ξεφύγουμε από όλους τους διεκδικητές του πρωταθλήματος».

Ο Αλεξάνταρ Όκολιτς ανέφερε με τη σειρά του τα εξής: «Πηγαίνουμε στη Σύρο προετοιμασμένοι. Ο Φοίνικας είναι καλή ομάδα και δεν θα είναι ένα εύκολο ματς, αφού στην έδρα τους έχουν πλεονέκτημα στην έδρα του. Εμείς θέλουμε να πάρουμε τους τρεις πόντους και να κρατήσουμε τη θέση μας μακριά από τους αντιπάλους. Θα επιτεθούμε με όλες μας τις δυνάμεις και θα έχουμε υπομονή. Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, ξέρουμε την ποιότητα μας και γιατί πηγαίνουμε εκεί».