Καζάζης: «Κυριαρχήσαμε, μόνο η Σύρος μάς απειλεί» - Στιβαχτής: «Να μη σκεφτόμαστε το προβάδισμα»

Οι Δημήτρης Καζάζης και Κώστας Στιβαχτής μίλησαν για τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί του «αιώνιου» αντιπάλου Παναθηναϊκού.

Καζάζης: «Κυριαρχήσαμε, μόνο η Σύρος μάς απειλεί» - Στιβαχτής: «Να μη σκεφτόμαστε το προβάδισμα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Καζάζη:

«Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός θα δώσει τα πάντα. Με εξαίρεση το τρίτο σετ κυριαρχήσαμε. Ουσιαστικά μόνο η Σύρος μας απειλεί.

Όλα τα παιχνίδια για εμάς είναι τελικοί μέχρι να πάρουμε και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά εμείς είμαστε η Μάντσεστερ Σίτι».

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-3: Με οπλαρχηγό Στιβαχτή και εκτελεστή Έγκλεσκαλνς ξέφυγε 12 βαθμούς

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Στιβαχτή:

«Αυτά τα παιχνίδια είναι πάντα λίγο περίεργα και νομίζω ότι αυτό φάνηκε και σήμερα. Ποιοτικά δεν θεωρώ ότι ήταν τόσο πολύ καλό, είχε την ένταση των δυο ομάδων. Δεν ξέρω αν η νίκη μας κάνει φαβορί αλλά εμείς θα πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να μην σκεφτόμαστε ότι έχουμε προβάδισμα.

Ανδρεόπουλος: «Δικαίως είναι πρώτος ο Ολυμπιακός»

Γιατί αν σκεφτείς ότι είσαι πολύ μπροστά καμιά φορά αποπροσανατολίζεσαι από τον στόχο σου. Ευχαριστώ τον προπονητή μου, όπως και τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να παίζω. Προσπαθώ κάθε μέρα στην προπόνηση και γενικά να διατηρηθώ όσο πιο καλά γίνεται.

αυτό είναι ένα μεγάλο μυστικό, όταν φτάνουν παίκτες σε πολύ μεγάλη ηλικία συνεχίζουν να παίζουν. Προσπαθείς να κάνεις όσο πιο καλή ζωή γίνεται και να δουλεύεις όσο πιο σκληρά στο γήπεδο, γιατί αν δουλεύεις πάρα πολύ, κάποια στιγμή θα ανταμειφθείς».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας