Ράπτης: «Θα καταφέρουμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό» (vid)

Κάτι παραπάνω από αισιόδοξος για νίκη επί του Ολυμπιακού δήλωσε ο διαγώνιος του Παναθηναϊκού Αλέξανδρος Ράπτης μετά την «πράσινη» επικράτηση επί του Φοίνικα Σύρου (3-2) για τη Volleyleague.

Ράπτης: «Θα καταφέρουμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό» (vid)

Σίγουρος για νίκη επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι «αιωνίων» της ερχόμενης Τετάρτης (24/3) για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volleyleague ανδρών εμφανίστηκε ο διαγώνιος του Παναθηναϊκού Αλέξανδρος Ράπτης.

Ο 21χρονος παίκτης των «πρασίνων» πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή εμφάνισή του με 32 πόντους στον αγώνα με τον Φοίνικα Σύρου για τη 13η αγωνιστική, που βρήκε νικητές τους Αθηναίους με 3-2 στο τάι μπρέικ.

Παναθηναϊκός-Φοίνικας 3-2: Στο +9 ο Ολυμπιακός

«Παρ' όλο που υπάρχει κούραση, είδα πάθος, είδα χαμόγελα από την ομάδα μου και τη δίψα για να κερδίσουμε. Είμαστε πεινασμένοι για νίκες, αφού το πρωτάθλημα φέτος δεν μας έχει πάει πολύ καλά, αλλά είμαστε εδώ και παλεύουμε», ήταν το αρχικό σχόλιο του νεαρού διεθνούς για τον αγώνα με την ομάδα των Κυκλάδων.

Όταν ρωτήθηκε για την ερχόμενη κόντρα με τον Ολυμπιακό, ο Ράπτης απάντησε: «Δεν πιστεύω ότι έχει τελειώσει κάτι. Εμείς συνεχίζουμε δυνατά, είμαστε πάρα πολύ δυνατοί παρά τις συνεχείς διακοπές και την περίεργη αυτή κατάσταση. Θα τα καταφέρουμε, το πιστεύω».