Καζάζης: «Βγάλαμε ψυχή πρωταθλητή» - Ανδρεάδης: «Το πιστέψαμε ακόμα και όταν χάναμε»

Στο ψυχικό σθένος της ομάδας του στάθηκε ο Δημήτρης Καζάζης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ. Τι δήλωσαν και οι Ανδρέας Ανδρεάδης, Χέρμανς Έγκλεσκαλνς.

Καζάζης: «Βγάλαμε ψυχή πρωταθλητή» - Ανδρεάδης: «Το πιστέψαμε ακόμα και όταν χάναμε»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Καζάζη:

«Σήμερα βγάλαμε την ψυχή του πρωταθλητή. Δείξαμε ότι είμαστε Ολυμπιακός και παρότι έχουμε περάσει, τον τελευταίο μήνα πάρα πολύ δύσκολα, την τελευταία εβδομάδα, τρία παιχνίδια με μετακίνηση, καταφέραμε απέναντι στον καλύτερο ΠΑΟΚ της χρονιάς, να γυρίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε μια τεράστια νίκη. Προσωπικά είμαι πάρα πολύ υπερήφανος για τους αθλητές μας.

Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ μας πίεσε πάρα πολύ στο κομμάτι του σερβίς του. Στην υποδοχή δεν ήμασταν πολύ καλοί και κάναμε πολλά λάθη. Όσο περνούσε η ώρα, οι δυνάμεις μας έπεφταν και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να γίνονται αρκετά λάθη, εύκολα λάθη από την πλευρά μας. Αυτό έφερε ισορροπία στο παιχνίδι, αλλά στο τέλος αυτό που μέτρησε, ήταν το θέλω μας και βγάλαμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε για να πάρουμε το παιχνίδι.

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-2: Ξέφυγε 11 βαθμούς με καρφί Μιγαήλοβιτς (highlights, βαθμολογία)

Όπως είχα από πριν, περίμενα ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, γιατί ήξερα ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή κατάσταση και παίζει αρκετά καλά. Περίμενα να έχουμε αυτά τα πάνω κάτω, τα οποία είναι πολύ φυσιολογικά για εμάς, μετά από όλα αυτά που έχουμε περάσει. Στο τέλος αυτό που μέτρησε ήταν το καθαρό μυαλό και η ψυχή του πρωταθλητή».

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης δήλωσε από την πλευρά του:

«Ο ΠΑΟΚ μας έβαλε δύσκολα, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά τα καταφέραμε. Επιστρέψαμε μετά τον κορονοϊό και σε έξι ημέρες παίξαμε τρία ματς και τα καταφέραμε. Το σημερινό ματς ήταν και πιο δύσκολο. Πιστέψαμε πως μπορούμε να το πάρουμε ακόμα και όταν χάναμε. Δείξαμε αντοχές και ανωτερότητα στην πίεση. Αυτή η νίκη μας έδωσε πλεονέκτημα για τον τίτλο».

Και οι δηλώσεις του Χέρμανς Έγκλεσκαλνς:

«Ήταν πολύ δύσκολο για την ομάδα μου να επανέλθουμε σε υψηλό επίπεδο για να παίξουμε τόσο δύσκολα παιχνίδια. Είμαι χαρούμενος που νικήσαμε μία πολύ δυνατή ομάδα. Θέλαμε τη νίκη σε αυτόν τον αγώνα. Είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνιση μου στον Ολυμπιακό αλλά σημασία έχει να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα που είναι και ο μεγάλος μας στόχος μας».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας