Ολυμπιακός: Έτοιμος για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Τον ΠΑΟΚ υποδέχεται η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού την Κυριακή (14/3, 19:00) για την 14η αγωνιστική της Volley League. 

Ολυμπιακός: Έτοιμος για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Μετά τις δυο διαδοχικές εκτός έδρας νίκες σε βάρος του Μίλωνα και του Φίλιππου Βέροιας, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού επιστρέφει στο Ρέντη, υποδεχόμενη τον ΠΑΟΚ με στόχο να διευρύνει το σερί των νικών της και να πραγματοποιήσει ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα στη «μάχη» της διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (14/3) στις 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΕΡΤ SPORTS.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, δήλωσε τα εξής: «Κομβικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε καλή κατάσταση και εμείς κάθε μέρα έχουμε βελτίωση. Εμείς θα κάνουμε το μεγάλο βήμα για τον στόχο μας και ο ΠΑΟΚ θα δώσει τα πάντα για να κρατηθεί μέσα στο στόχο του πρωταθλήματος. Περιμένω σκληρό παιχνίδι και αυτός που θα είναι πιο αποφασισμένος θα τα καταφέρει. Πιστεύω στην ομάδα μου και ότι εμείς θα είμαστε αυτοί που θα τα καταφέρουμε».

Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων», Kώστας Στιβαχτής επεσήμανε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ένα ντέρμπι. Εμείς παρά τη διαφορά που υπάρχει αυτή τη στιγμή βαθμολογικά πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Ξέρουμε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ και ότι εμείς προερχόμαστε από την περιπέτεια με τον COVID-19 αλλά νομίζω ότι σε αυτά τα παιχνίδια, ξεχνιούνται όλα αυτά και θες να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό».