Καζάζης: «Ήμουν σίγουρος για την εικόνα μας» - Φρομ: «Έκανα τη δουλειά μου»

Συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εικόνα που παρουσίασαν στον πρώτο αγώνα μετά την καραντίνα της ομάδας λόγω κορονοϊού απέναντι στον Μίλωνα, απένειμε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης. Τι δήλωσε ο κορυφαίος των «ερυθρόλευκων» στη Νέα Σμύρνη, Κρίστιαν Φρομ.

Καζάζης: «Ήμουν σίγουρος για την εικόνα μας» - Φρομ: «Έκανα τη δουλειά μου»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Καζάζη:

«Ήμουν σίγουρος ότι θα έχουμε αυτή την εικόνα αφού είχαμε να ξεπεράσουμε πέρα από τον αξιόμαχο αντίπαλος μας τους ίδιους μας τους εαυτούς.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου που πέρασαν αυτή τη δύσκολη αποστολή μετά από όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες 20 ημέρες στην ομάδα μας.

Εφόσον ξεπεράσαμε τα εμπόδια αυτή τη δύσκολη περίοδο, κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι».

Μίλων - Ολυμπιακός 0-3: Με συνοπτικές διαδικασίες...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κρίστιαν Φρομ:

«Πρώτα από όλα είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Ήταν πολύ σημαντικό και είμαι χαρούμενος που έκανα τη δουλειά μου και βοήθησα την ομάδα.

Σίγουρα δεν ήταν πολύ εύκολο και αισθάνομαι υπερήφανος για τον τρόπο που χειριστήκαμε αυτή την κατάσταση με τον κορονοϊό. Είχαμε μόνο λίγες ημέρες προπονήσεων ως ομάδα.

Τώρα κοιτάμε μπροστά και τα επόμενα παιχνίδια όπου θέλουμε να ανεβάσουμε την απόδοσή μας αγωνιζόμενοι υπό φυσιολογικές συνθήκες».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας