Volley League Ανδρών: Αναβλήθηκαν όλα τα σημερινά ματς, οργή στην Κηφισιά!

Τελικά αναβλήθηκε ολόκληρη η 13η αγωνιστική της Volley League ανδρών, καθώς δεν θα διεξαχθεί ούτε το παιχνίδι του Φίλιππου Βέροιας με την Κηφισιά. Οργή στις τάξεις των φιλοξενούμενων για το... τσάμπα ταξίδι στην Ημαθία!

Volley League Ανδρών: Αναβλήθηκαν όλα τα σημερινά ματς, οργή στην Κηφισιά!

Την αναβολή και του τέταρτου αγώνα της 13ης αγωνιστικής μεταξύ του Φίλιππου Βέροιας και της Κηφισιάς ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης (24/2) η ΕΣΑΠ, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα διεξαχθεί κανένα από τα αρχικά προγραμματισμένα παιχνίδια της συγκεκριμένης αγωνιστικής, εξαιτίας κρουσμάτων κορονοϊού στις εμπλεκόμενες ομάδες!

Η επίσημη ενημέρωση της διοργανώτριας αναφέρει σχετικά: «Η ΕΣΑΠ ανακοινώνει την αναβολή του αγώνα ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας - ΑΟΠ Κηφισιάς για την 13η αγωνιστική που ήταν προγραμματισμένος να γίνει σήμερα 24/2. Ο ΕΟΔΥ και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημερώνονται συνεχώς σχετικά με την εξέλιξη των περιστατικών από την ΕΣΑΠ και τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο».

Για το παιχνίδι στην Ημαθία, ωστόσο, φαίνεται να υπάρχει αρκετό παρασκήνιο, λόγω του οποίου επικρατεί οργή και αναστάτωση στις τάξεις της φιλοξενούμενης ομάδας της Κηφισιάς. Ειδικότερα, η Κηφισιά έχει παράπονα από τον τρόπο που χειρίστηκε το ζήτημα ο Φίλιππος, καθώς αρχικά παρουσίασε ράπιντ τεστ κορονοϊού και όχι μοριακά.

Οπως δήλωσε στο volleynews.gr ο πρόεδρος της Κηφισιάς, Γιώργος Παπαδόπουλος, θα ζητήσει τη σύγκληση έκτακτου ΔΣ στην ΕΣΑΠ για να συζητηθεί το θέμα, αλλά και γενικότερα την κρίση που έχει ξεσπάσει με την αύξηση των κρουσμάτων.

«Όλα ξεκίνησαν από τον πρώτο αγώνα μας με τον Φίλιππο στο Ζηρίνειο πριν περίπου ένα μήνα. Είχα ζητήσει την αναβολή του αγώνα τότε αλλά δεν εισακούστηκα. Από εκεί ξέφυγε η κατάσταση και πέρασαν τα κρούσματα σε όλες τις ομάδες. Όσο για το σημερινό ματς ευτυχώς που ζητήσαμε ενδελεχή έλεγχο διαφορετικά θα παίζαμε.

Αυτά πρέπει να αλλάξουν. Εάν δεν τηρήσουμε αυστηρά τα πρωτόκολλα θα μας νικήσει ο κορονοϊός και το πρωτάθλημα δύσκολα θα τελειώσει. Εάν ο Φίλιππος είχε κάνει από προχθές τα σωστά τεστς και θα γνωρίζαμε και δεν θα ταξιδεύαμε στη Βέροια. Όλη αυτή την ταλαιπωρία και τα έξοδα ποιος θα τα καλύψει;».