Ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στην Ε.Ο.ΠΕ. (vid)

Ο παλιός άσος Μιχάλης Τριανταφυλλίδης ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του στις εκλογές της Ε.Ο.ΠΕ

Ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στην Ε.Ο.ΠΕ. (vid)

Ο πρώην διεθνής αθλητής Μιχάλης Τριανταφυλλίδης ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του στις εκλογές της Ε.Ο.ΠΕ.

Η ανακοίνωση:

Πάντα υποστήριζα την άποψη ότι οι αθλητές που αγωνίστηκαν με το εθνόσημο, σκόρπισαν χαρά, κέρδισαν το χειροκρότημα και χάρισαν μετάλλια στην Ελλάδα, είναι ικανοί και μπορούν να προσφέρουν στο αγαπημένο τους άθλημα κι από άλλες -εκτός γηπέδων- θέσεις. Και πως πρέπει να το κάνουν -έχουν υποχρέωση συνεχούς προσφοράς στο άθλημα που έδωσαν μεν πολλά αλλά πήραν και πολλά.

Γι’ αυτό, λοιπόν, έχοντας στο πλευρό μου αγαπημένους φίλους, δόξες του βόλεϊ αλλά και άλλους ικανούς ανθρώπους με κοινές αντιλήψεις και έμπρακτη απόδειξη της αγάπης τους για το άθλημά μας, ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για την προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Στόχος μας, ένα βόλεϊ δυνατό, με δικούς του πόρους, οικονομικά ανεξάρτητο. Ένα βόλεϊ εξωστρεφές και καινοτόμο. Ένα βόλεϊ-αθλητική οικογένεια που ΟΛΟΙ χωρούν και ουδείς περισσεύει και ΟΛΟΙ μοχθούμε για την ανάπτυξη του. Δεν μπορούμε άλλο να μένουμε αδρανείς. Ήδη έχουμε αργήσει πολύ.

Συγκροτούμε τις ομάδες εργασίας μας, οι οποίες ξεκινούν άμεσα επαφές με τα σωματεία μας σε όλη την Ελλάδα για να παρουσιάσουμε το πρόγραμμα μας και να ακούσουμε τις δικές τους επισημάνσεις και προτάσεις.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας