Eπτά κρούσματα στο βόλεϊ του Ολυμπιακού, φόβος και για την ομάδα γυναικών

Μετά τα κρούσματα  στη Βέροια, πήγε αλυσίδα ο κύκλος του κορονοϊού  στο βόλεϊ και ο Ολυμπιακός έχει 7 άτομα(5 παίκτες) θετικά στα τεστ. Θετικό  και μέλος του προπονητικού τιμ της ομάδας γυναικών.

Eπτά κρούσματα στο βόλεϊ του Ολυμπιακού, φόβος και για την ομάδα γυναικών

Σε μοριακά τεστ που έκανε ο Ολυμπιακός μετά τα 7 κρούσματα στον Φοίνικα Σύρου, βγήκαν θετικοί 5 παίκτες, ένας προπονητής και ένας του σταφ, με αποτέλεσμα να μπουν σε καραντίνα.

Όλα ξεκίνησαν όταν μετά το ματς Φίλιππος Βέροιας-Μίλων όλη η ομάδα της Ημαθίας έβγαζε φωτογραφίες για τα γενέθλια του τρίτου γυμναστή, ενώ υπήρχε βουβό κρούσμα στην ομάδα. Εκείνες τις ημέρες ήταν στη Βέροια και ο Φοίνικας, ο αρχηγός αποστολής μάλιστα συναναστράφηκε με τους παράγοντες της Βέροιας και μετέφερε τον κορονοϊό στον προπονητή Γιούρισιτς και στους παίκτες. Αυτοί με τη σειρά τους κόλλησαν τους παίκτες του Ολυμπιακού στο μεταξύ τους ματς και το πρωτάθλημα τινάζεται πλέον στον αέρα, από τον ερασιτεχνισμό κάποιων παραγόντων και παικτών. Που νομίζουν ότι βρίσκονται σε παιδική χαρά και όχι σε επαγγελματικό πρωτάθλημα...

Μετά από αυτό αναβάλλονται τα ματς με τον Μίλωνα και τον ΠΑΟΚ, ενώ υπάρχει φόβος και για την ομάδα γυναικών που θα υποβληθεί αύριο σε τεστ. Κι αυτό γιατί κατά την εισαγωγή της Κελεσίδη στο νοσοκομείο(έπαθε ρήξη χιαστών και θα χειρουργηθεί) βρέθηκε θετικό μέλος του προπονητικού τιμ που τη συνόδευε. Η αθλήτρια ήταν αρνητική, αλλά υπάρχει κίνδυνος να υπάρχει ο ιός και σε άλλα μέλη της ομάδας.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού μπήκαν σε καραντίνα και το μεγάλο πρόβλημα θα είναι αν μετά τους 5 θετικούς βρεθούν τις επόμενες ημέρες κι άλλοι, με αποτέλεσμα να υπάρξει απραξία μεγαλύτερη της εβδομάδας.