Αναβάλλεται το Φίλιππος - Ολυμπιακός - Τέσσερα νέα κρούσματα στους Βεροιώτες

Την αναβολή της συνάντησης Φίλιππος Βέροιας - Ολυμπιακός αποφάσισε η ΕΣΑΠ λόγω του γεγονότος ότι βρέθηκαν τέσσερα ακόμα κρούσματα κορονοϊού στον σύλλογο της Ημαθίας και ενεργοποιήθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Αναβάλλεται το Φίλιππος - Ολυμπιακός - Τέσσερα νέα κρούσματα στους Βεροιώτες

Αναβάλλεται ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Φίλιππο στη Βέροια, που επρόκειτο να διεξαχθεί το απόγευμα (6:00) της ερχόμενης Τετάρτης (10/2) και εντάσσεται στο πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague ανδρών.

Αυτό αποφάσισε η ΕΣΑΠ μετά την ενημέρωση που υπήρξε από την ομάδα της Ημαθίας ότι εντοπίστηκαν τέσσερα ακόμα κρούσματα κορονοϊού στις τάξεις της, που ανεβάζουν τον συνολικό αριθμό τους πλέον στα επτά.

Η ανακοίνωση την οποία εξέδωσε η ΕΣΑΠ αναφέρει τα παρακάτω για την αναβολή του παιχνιδιού των «ερυθρολεύκων» στη μακεδονική πόλη:

«Η ΕΣΑΠ ανακοινώνει την αναβολή του αγώνα ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας - Ολυμπιακός ΣΦΠ, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στις 18:00 για την 9η αγωνιστική.

Το ΤΑΑ ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας ενημέρωσε την ΕΣΑΠ για τέσσερα νέα θετικά κρούσματα Covid-19, ανεβάζοντας συνολικά στα επτά τα κρούσματα θετικών φορέων στην ομάδα της Βέροιας.

Ενεργοποιήθηκε το υγειονομικό πρωτόκολλο, θα ενημερωθούν άμεσα οι αρμόδιες αρχές και η ΓΓΑ και οι αθλητές μπήκαν σε καραντίνα».