Η μετακόμιση του ΟΦΗ στη Μίκρα, ο Γεροθόδωρος που δεν ήταν Ονόπας και ο Ολυμπιακός

Ο αυθαίρετος ορισμός ΟΦΗ-ΠΑΟΚ στη Μίκρα, ο Γεροθόδωρος που δεν ήταν Ονόπας, η μεταγραφή της Παπαστεργίου και η δυναμικότητα του Ολυμπιακού.

Η μετακόμιση του ΟΦΗ στη Μίκρα, ο Γεροθόδωρος που δεν ήταν Ονόπας και ο Ολυμπιακός

Υπό άλλες συνθήκες θα συνιστούσε καραμπινάτη αλλοίωση πρωταθλήματος. ΟΦΗ - ΠΑΟΚ θα παίξουν δυο φορές στη Θεσσαλονίκη, μία στη Μίκρα και μία στην Πυλαία, και ο ΠΑΟΚ θα γλιτώσει ένα ταξίδι-ταλαιπωρία!

*** Mε την αιτιολογία "συμφώνησαν οι δύο ομάδες" έγινε η αυθαιρεσία, αλλά έτσι δεν κάνουμε δουλειά. Και ο Φίλιππος Βέροιας δεν έκανε ένσταση για τον Ντεσποτόφσκι επειδή είναι φιλικό σωματείο με τον ΠΑΟΚ. Ε, τότε να μη παίζουν καν μεταξύ τους τα φιλικά σωματεία και να συμφωνούν και το αποτέλεσμα.

***Όσον αφορά το επεισόδιο στο ματς Κηφισιά-Φίλιππος οι Βεροιώτες ισχυρίζονται ότι στον περσινό αγώνα Κύπελλο ο Ζαλμάς πήρε τάιμ άουτ στο 24, γι αυτό και τα είχαν μαζί τους. Το φύλλο αγώνα τους διαψεύδει και στην Κηφισιά λένε ότι το κρατούσαν μανιάτικο γιατί δεν έχασαν ένα σετ στο περσινό ματς προς τέρψη των θεατών που γέμισαν το γυμναστήριο.

***Στην Βέροια πρέπει να πάρουν στα σοβαρά αυτό που κάνουν και μέσα στην πανδημία δεν είναι ότι καλύτερο να κόβουν τούρτες, όταν πρέπει να κρατάμε και τις αποστάσεις.

*** Ο Ονόπας τιμωρήθηκε σιωπηρά με αποκλεισμό δυο αγωνιστικών επειδή έχασε το πειθαρχικό έλεγχο στο ματς Φοίνικας-Παναθηναϊκός. Ελπίζουμε να είδε τον Γεροθόδωρο στο ματς Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός που μόλις ο Πανταλέων πήγε στο βίντεο ρέφερι και πανηγύριζε του έδειξε κίτρινη κάρτα και του έκοψε τον βήχα.

*** Αν δεν το έκανε, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μπορεί να σουλτσάριζε μέσα στο γήπεδο και να έκανε υποδείξεις στους διαιτητές, όπως στην Ερμούπολη. Δεν ενεργεί έτσι λόγω θράσους, αλλά από το πάθος που τον διακρίνει. Και οι διαιτητές όμως είναι εκεί για να βάζουν τα πράγματα στη θέση τους και να μην είναι παθητικοί δέκτες του κάθε παίκτη και προπονητή.

*** To ματς σώθηκε με το βίντεο ρέφερι που ζήτησε ο Παναθηναϊκός στο 23-24 του πρώτου σετ στο σερβίς του Τσάτσις. Ο επόπτης έδωσε άουτ ο Γεροθόδωρος μέσα και Καζάζης είχε χάσει ήδη δυο βίντεο ρέφερι. Ο διαιτητής πάντως δικαιούται να το ζητήσει μετά από σύνολο 40 πόντων στα 4 πρώτα σετ και μετά από 20 πόντων στο τάι μπρέικ.

***Και οι παίκτες πρέπει να προφυλάσσουν τους προπονητές τους στις αμφισβητούμενες φάσεις. Ο Βουλκίδης είχε κάνει φιλέ και παρόλα αυτά παρέσυρε τον Καζάζη και έχασε ένα βίντεο ρέφερι.

*** Ο Καζάζης είναι πλέον άλλος άνθρωπος, αφού πανηγυρίζει και μεταδίδει πάθος και ενέργεια στην ομάδα, ενώ μέχρι πρότινος παρακολουθούσε απαθής το ματς, λες και ήταν παρατηρητής.

*** Εξύμνησε μάλιστα τον Στοβαχτή για το σπουδαίο παιχνίδι του. Πράγματι ήταν από τους κορυφαίους, κι αν έβαζε περισσότερο στο ματς τους κεντρικούς θα έκανε το τέλειο. Έπαιξε όμως τους δυο ακραίους εκπληκτικά από το "6" και έβγαλε νοκ άουτ το μπλοκ του Παναθηναϊκού.

*** Ο Στίβεν Χαντ ήθελε τα πολλά και έχασε και τα λίγα. Ζητούσε λεφτά και από τον ΟΦΗ και από τον Παναθηναϊκό και τελικά έμεινε στον άσο, χωρίς ομάδα, και οι Κρητικοί έβαλαν τη… γάτα τους να κλαίει

***Η ΕΟΠΕ στην τηλεδιάσκεψη της Βόλεϊ Λιγκ γυναικών είπε ότι θα υποβιβαστούν 0-6 ομάδες. Απλούστατα δεν θα υποβιβάσει καμία και θα τους πει ότι τους έκανε και χάρη. Και το περσινό πρωτάθλημα το έδωσαν στο Ολυμπιακό οι ομάδες που ψήφισαν στην τηλεδιάσκεψη, όχι η Ομοσπονδία.

***Ο ΑΟ Θήρας τύπωσε αφίσα για τον αγώνα με τις Αμαζόνες και συμπεριέλαβε και την Πηνελόπη Παπαστεργίου, χωρίς να έχει εγκριθεί η μεταγραφή της, επειδή δεν μπορούσε να αντικαταστήσει την Τσουκαλά που πήγε εκπρόθεσμα στη Σουηδία στις 22 Ιανουαρίου.

*** Ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό οφείλουν να έχουν στελέχη που ξέρουν απέξω κι ανακατωτά τους κανονισμούς και να μην εκτίθενται. Αρον άρον πήραν τη νεαρή Ελένη Κοντούδη από τον Ιωνικό Νίκαιας για να έχουν μια παίκτρια να κάνουν προπονήσεις…

*** Η 15χρονη Κατερίνα Κορρέ-Ιορδανίδου πήγε με υποσχετική από τον ΟΠΕ Χαλκίδας στις Αμαζόνες και το ύψος της (1,92 μ.) αλλά και το όνομα των γονιών της προδιαθέτουν ότι το μέλλον τής ανήκει. Κι όμως, αυτό το κορίτσι δεν το ανακάλυψαν αρχικά τα… λαγωνικά που κάνουν τις κλήσεις στα κλιμάκια και στις προεθνικές.

*** Ο Ολυμπιακός πήρε τις Παπαστεργίου, Φακοπουλίδου, Νομικού όχι για να κάνει πρωταθλητισμό αλλά για να είναι ανταγωνιστικός. Κι αν διακριθεί με το υπάρχον ρόστερ (πάσα Ξανθοπούλου, ακραίες Τοτσίδου, Φακοπουλίδου, Νομικού, Μιλεντίγεβιτς, κεντρικές Αργυρίου, Κελεσίδη, διαγώνια Ζιώγα, λίμπερο Κονόμι);

*** Ολα αυτά βέβαια αν τελειώσει το πρωτάθλημα που έχει μόλις μια κενή ημερομηνία για την Α’ φάση. Κι αν κάτσει μια περίπτωση Κηφισιάς; Τότε θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν όλοι για να γλιτώσουν το ρεζιλίκι.