Volley League Ανδρών: Δεν παίζει ο Πρωτοψάλτης κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Δεν θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, τον Παναθηναϊκό, σήμερα στις 18.00 ο Θανάσης Πρωτοψάλτης, καθώς ο αρχηγός του Φοίνικα αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Volley League Ανδρών: Δεν παίζει ο Πρωτοψάλτης κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Στην Ερμούπολη της Σύρου και στο «Δ. Βικέλας» διεξάγεται την Κυριακή το πρώτο από τα δύο μεγάλα ντέρμπι της ημέρας ανάμεσα σε Φοίνικα Σύρου και Παναθηναϊκό, που θα ολοκληρώσουν την 6η αγωνιστική της Volley League ανδρών.

Oι δύο ομάδες είναι μέχρι στιγμής δύο μόνες αήττητες μετά τις νίκες που σημείωσαν στα μεγάλα ντέρμπι που έδωσαν έως τώρα. Ο Φοίνικας νίκησε στη Σύρο 3-2 τον Ολυμπιακό αλλά και τον ΠΑΟΚ με το ίδιο σκορ στη Θεσσαλονίκη. Ο Φοίνικας δεν αγωνίστηκε την 5η αγωνιστική καθώς η αναμέτρηση με την Κηφισιά αναβλήθηκε μετά από αίτηση της ομάδας της Κηφισιάς.

Το πρόσωπο της αναμέτρησης, ο αρχηγός της ομάδας της Σύρου, Θανάσης Πρωτοψάλτης, επρόκειτο να βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, τον Παναθηναϊκό, ύστερα από 6 χρόνια, ωστόσο αυτό δεν θα συμβεί καθώς ο «κάπτεν» του Φοίνικα υπέστη θλάση στους κοιλιακούς και τέθηκε νοκ άουτ από την αναμέτρηση.

Ο Παναθηναϊκός είναι μόνος πρώτος στο βαθμολογικό πίνακα και θέλει να σπάσει την έδρα και το αήττητο του Φοίνικα ώστε να διατηρηθεί στην κορυφή. Οι «πράσινοι» προέρχονται από το εμφατικό 3-0 επί του ΠΑΟΚ που ωστόσο είχε σημαντικές απουσίες. Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος έχει στη διάθεση του όλους τους αθλητές του.

Στην αρχή της σεζόν και πριν από τη δεύτερη καραντίνα οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντίπαλες στο Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» και ο Φοίνικας επικράτησε με 3-1 του Παναθηναϊκού.